Windows 7 kuranlar.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ayss

Aktif Üye
windows 7 kuranlar memnun mu??? web tasarım programlarında falan sorun oluyormu. kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

peki hangisini kurdunuz?? 32 veya 64 bit (home basic,ultimate,bussines,starter,home premium)

gerçekten güzel bu kadar uzun süre format atmadan devam ettiğim tek işletim sistemi...
bazı sorunlarıda zamanla aşıyorsunuz.
tavsiyemdir.

ASUS EEE PC ye 32 bit Ultimate versiyonunu kurdum. C de XP vardı win 7 yi D ye yükledim.
Bazı portable programlar dışında herhangi bir sorun yaşamadım.
XP çalışan programların büyük çoğunu sorunsuz kurabiliyoruz.

kurmak istiyorum ama internette linkler kaldırılmış, internetten bulamazmıyım artık dışardan mı bulmam gerekir?

ayss' Alıntı:
peki hangisini kurdunuz?? 32 veya 64 bit (home basic,ultimate,bussines,starter,home premium)

cevaplarsanız sevinirim. bende bi yerlerden bulup kurmayı düşünüyorum. ev kullanıcıları için ideal olanı hangisi?

hocam 32 bit ve 64 bit ultimate versiyonları kurulu herhangi bir sorun yok ve çok hızlı çalışıyor.

ayrıca minibook lg110x de de ultimate versiyonu yüklü ;=) o da çok hızı . :+1:

w7 64 Bit ultimate kurulu.
erdogan hocam bende porttable de problem çıkmadı sadece explorer 7 kurulumu sorun verdı onuda deneye deneye kurdum.
ama unutmadan söyleyeyim ben hala beta sürümündeyim (Windows 7 Loader 1.5.4 ile deneme sürümü ibaresini kaldırdım tabi.) belki ondan çalışıyor daha sonralarında bu kaçak program kullanımını engellemek amacıyla eklemeler yapılmış olabilir.

ama şunuda söyleyeyim winxsx klasörünün kullanımla beraber genişlemesini engelleyememişler. e gittikçe yavaşlayacak.
kullanıma bağlı olarak mecbur formatlıcaz.

Evde Ağustostan beri Win 7 64bit kullanıyorum. İhtiyacım olan birçok programı çalıştırdı. Çalıştıramadığı birkaç programı XPMOD sayesinde çalıştırdı. Ancak geçende SQL Server 2005 kullanma ihtiyacım oldu, 64 bit win7 32bit sqlserveri çalıştırmadı.
Okuldada win7 32bit kullanıyorum 2 aydır. Bir sıkıntı yok.
Ancak bir öğrenci bilgisayarında denenme yaptım win7 32 bit ile. Her program tamam. Sorunsuz çalışıyor ancak güvenlik programım (Recovery genius) çalışmadı. Rollback ile halledecem sanırım o işide.

Eğer donanım özellikleriniz yeterliyse hemen terfi etmenizi öneririm.

bende ekran çözünürülüğünde sorun verdi gücel driver yükledim yine olmadı mecburen kaldırdım :tr:

win7 professionel 64 bit kurulu ama bu bilgisayarı bi türlü çözemedim.işletim sistemi de laptop da yeni oldugundan sorun hangısınden kaynaklı çıkaramadım.office 2007 yı kuramadım bi turlu. şuan da sql i çalıştıramıyorum.kızdırıyo artık beni bu laptop

Windows 7 Ultimate 64 Bit English çok memnunum ayrıca 4 GB ram'im var Windows XP'de 3.25 kullanabiliyorsunuz en fazla ama Windows 7'de 4 GB'ın tamamını kullanabiliyorsunuz Windows 7'yi kurduktan sonra Windows XP Çöpmüş diyorsunuz.. :)

acemi46' Alıntı:
win7 professionel 64 bit kurulu ama bu bilgisayarı bi türlü çözemedim.işletim sistemi de laptop da yeni oldugundan sorun hangısınden kaynaklı çıkaramadım.office 2007 yı kuramadım bi turlu. şuan da sql i çalıştıramıyorum.kızdırıyo artık beni bu laptop
hocam arkadasa ben win 7 64 bitte 2007 yi kurdum.sorunsuz çalışıyor...

Geri