Windows 7 kurulumu hakkında yardım

Kodla Büyü

duygusuz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
şu anki işletim sistemim vista 32 bit. windows 7 yüklemek istiyorum ama cd desteği ile başlat yapmama rağmen o şekilde başlamadı daha sonra sistem açıldıktan sonra yüklemeye çalıştım yükledi. bi ara 2 tane işletim sistemi gösterdi (vista ve w7) daha sonra yükledi fakat hiç gözükmedi w7 öle iptal oldu bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

@duygusuz : Eğer bios boot'dan düzgün ayarladığın şekilde dvd okumuyorsa bu dvd sürücüsünden kaynaklı bir sorun olabilir başıma geldiğinden biliyorum; ancak senin sorunun tam olarak anlayabildiğim kadarıyla sisteminde şu anda hem vista hem win7 kurulu ama win7'yi başlangıçta göstermiyor diyorsun.

Başlangıcta her iki işletim sisteminin çıkmasını istiyorsan aşarıdaki adımları izleyebilirsin.

Bilgisayar Simgesine Sağ Tıkalyıp Özellikler Diyoruz / Karşımıza çıkan Ekranda Sol Taraftan "Gelişmiş Sistem Ayarlarına Tıklıyoruz" / Çıkan Sistem Özellikleri Penceresinde "Gelişmiş" kısmına gelerek / "Başlangıç ve Kurtarma" kısmından "Ayarlara" tıklıyoruz / Buradan İşletim Sistemlerini Gösterme Süresini 30 veya 20 yaparak ilgili seçenek ekranını başlangıçta görebilirsiniz.

15n52c2.png

@RoboTek : Senin sorununa gelince 1 tane bu dediğinle ilgili güncelleştirme var onu yüklemeseydin sorun çıkmazdı ancak daha fazlası illegale gireceğinden bu konuda ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.

hocam biosdan boot ayarını yapman lazım .eğer yaptıysan okumuyorsa dvd de sorun vardır. başka bir tane dene düzelir

win7 yi kurarken kurulum ekranında yükle yi seçmemize rağman hiç bir sürücü bulunamadı diyor.
çözüm önerisi olan varmı açaba

DVD sürücüyü veya DVD yi değiştirin, bende de aynı problemi vermişti bu şekilde yükleyebildim.

Geri