windows 7 nasıl kopyalanır

Kodla Büyü

akblevent

Site Gezgini
arkadaslar windows 7 cd buldum kopyala yapıştır yaptım bir arkadasım bole olmaz imagesi alıpta yapılacakmıs bole bişi varmı yardımcı olun

Kopyala/Yapıştır ile yaptığınızda sadece Win 7 dosyalarını alırsınız ancak bu CD bilgisayarı Boot etmez, yani CD'den bilgisayarı açıp, kurulumu başlatmaz. Ya CD'nin imajını alıp, yazdıracaksınız ya da CD'den CD'ye kopyalama yapacaksınız. İkisini de Nero ile yapabilirsiniz. Bu arada Win 7 CD değil DVD boyutunda. Alışkanlık...

Hocam bütün dosyaları tmmsa sadece autorun marker programı ile autorun dosyası oluştur açılış boot etmek için yeter. yanlıs anlamadıysam tabi

hocam nasıl boot alacağız? windows 7 cd'sini nasıl oluşturacağız? boot alma ve windows 7 cd sini oluştuma hakkında resimli bir anlatım olursa iyi olur. daha bilgilendirici olacağına inanıyorum. tşk

Hocam nerodan cd kopyala seceneğine gelin hedef sürücü seceneğinden image recorder seceneğine gelin kopyala dediğinizde işlem tmm olacak. daha sonra boş bi cd ye tekrar kalıbı diske yazdırdan aktarabilirsiniz

Geri