windows 7 nero imaj driver sorunu

Kodla Büyü

mkoc38

Site Gezgini
slm arkadaşlar
windows7 kurdum bilgisayarıma nero 6veya dier sürümlerini yükledim neroyu normal olarak çalıştırırken neroimaj driver özelliğini kullanamıyorum ne yapmalıyım
veya bu özelliği kullanabileceğim başka bi program önerisi olan varmı?
şimdiden teşekkürler

Nero 7 essentials kullanıyorum kurarken kullanmadığım araçları kurmamıştım. Yalnız 6.0 kullanırken bu araç varsayılan kurulumda mevcuttu.
Şayet sizde nero imaj driver kurulu ise şu işlem basamaklarını yapamalısınız.
1- Nero image driver çalıştırın. (Nero kurulu dizinde kısayolu mevcuttur.) Program çalıştırıp aşağıdaki resimdeki gibi sanal sürücümüzü aktif edin. Dil inglizce ise enable drive yazıyordur.
surucuyuetkinlestir3tk.jpg

2-imajını alcağınız cd-dvd cdroma atın. Neroyu çalıştırın. Yazdırma sekmesinde image recorder seçip imajı bilgisayarınıza kaydedin.
3- 1. seçenekte açık olan pencereden drive sekmesinden az önce kaydettiğimiz imajın yolunu gösterin. Tamam deyip bilgisayarıma girdiğinizde sanal sürücü gözükecektir.

yukardaki sürüm ve ya 6-7-8 serisi nin imaj driver ları win7 ile uyumsuz.Hatta bu programların kendileri de uyumsuz. bir ara 9 serisi Lite sürüm kurmuştum win7 ye ama image driver varmıydı hatırlamıyorum.nero 9 lite sürümü kullanmanızı öneririm çünkü 6 serisi yazarken de sorun çıkarabilir.Eğer Lite sürümde image driver yoksa UltraISO kullanarak hem sanal sürücü oluşturabilir hem de ISO dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz

Ekli dosyalar

Geri