Windows 7 Onarim Disk Kalibi 32Bit

Kodla Büyü

serdengeçti

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
02_win7_repair_4.JPG

" Adındanda anlaşılacağı gibi olası bir çökme durumunda sisteminizi onarmaya yarıyan küçük boyutlu bir araçtır. Tek yapmanız gereken CD'ye yazamanız ve bilgisayarın açılışında okutmanız."

http://hotfile.com/dl/143189282/7829823/Windows_7_32-bit_Repair_Disc.rar.html 143.24 Mb

alternatif link eklenecek

şifre : serdengecti

Teşekkürler denemek lazım iyi bir şeye benziyor. kaynağı neresi hocam bir de seri numarası gerekiyor mu?

hocam sadece kurtarma işlemi için gereken bileşenler mevcut seri numarası gerekmiyor. işletim sistemi değil en nihayetinde :)

Win7'deki denetim masası içindeki "Sistem Onarım Diski Oluştur" seçeneğinden farklı bişey mi bu?

mystreous' Alıntı:
Win7'deki denetim masası içindeki "Sistem Onarım Diski Oluştur" seçeneğinden farklı bişey mi bu?
değil. Onarım diski sistem görüntüsü yüklemek için gerekli. Yani ortada bir görüntü olması gerekiyor. Sanırım bu farklı bir şey.

şifre serdengecti yine unutmuşum kusura bakmayın arkadaşlar yaşlılık :roll: :oops:

pardon bişe sorabilirmiyim şimdi benim win7 nin açılış sorunu falan yokta bu ara çok yavaşladı bunu uygulasam sıkıntı olurmu özellikle kapanırken 3 ile 5 dakika arasında kapanıyor düzelirmi

Geri