windows 7 tiny hakkında ve iso

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulda bir bilgisayar yavastı win7 format attıktan sonra çok daha fazla yavaşladı. Win7 tiny diye bir şey duydum , hızlıymış. win7 tiny isosu elinde olan var mı. Win 7 tiny hakkında bilgisi olan var mı

daha önceki yıllarda okul bilgisayarları için hafifletilmiş windows 7 sürümü eklemiştim foruma. benim size önerim Windows home basic i biraz daha hafifleterek okul bilgisayarlarına çok daha uygun hale getirmenizden yana olur.

serdengecti' Alıntı:
daha önceki yıllarda okul bilgisayarları için hafifletilmiş windows 7 sürümü eklemiştim foruma. benim size önerim Windows home basic i biraz daha hafifleterek okul bilgisayarlarına çok daha uygun hale getirmenizden yana olur.
Serdengeçti hocamın forumda paylaştığı win7lite ultimate tr sürümü 700 mb. Tavsiyemdir: http://yadi.sk/d/lRPZj6KRLbN8D

arkadaşlar ben dün gece gördüm başlığı ufak bir araştırma sonucunda arkadaşın bilgisayara bugun yükleyeceğim (netbook) bakalım nasıl bir sürüm imiş. tekrardan teşekkürler.

Arkadaşlar an itibariyle kurulumu gerçekleştirdim ev arkadaşımın netbook'una. maalum ingilizce olduğundan vistalizator ile türkçeleştirdim. açılışta yaklaşık 500 mb ram tüketiyordu. ie yi açtıktan sonra (diğer tarayıcıları yükleyemedim) maksimum 1 gb tan biraz az bir tüketim ile karşılaştım (bu söylediğim tiny7 içindir) bir de not evvela win7lite ultimate tr sürümünü yükleyecektim ama usb den kuracağım için ve de usb aygıta tanıtma yapmak için microsoftun kendi programından yapmayı denedim çalışmadığı için tiny7 ye döndüm onu usb ye aktarmaya başlamadan önce microsoftun programı ile olmayacağını aklıma geldi ve neticesinde başka bir program ile hallettim.

son bir not: stabil olarak bazı uygulamalar çalışmamakta (bunu da pek bilmiyorum) ama bir tanesini hasbel kader keşfettim misal internet bağlantısında sıkıntı olduğunda sorunları gider seçeneği çalışmamakta bakalım hangi uygulamalar yüklü gelmemiş zamanla öğreneceğim ama ilk intibası gayet iyi.

Geri