Windows 7 wireless driver

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan windows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

windows

Üye
meraba arkadaşlar ;

bugünden itibaren windows 7 profossional e geçtim. Hemen DK 1 Sorun 1.. Laptopum HP Compaq nc6220 ama windows 7 ye uygun driver yok :shock: ee ben ethernet kartı falan yani ne driver ı yüklicem..

Re: Windows 7

Ben geçen ay yüklemiştim. Windows 7 , Tüm sürücüleri internete bağlanıp kendi bulup kurdu. Fakat sizin ethernetin şu anda çalışmaması elbette sürücülerin indirilmesini engelliyor. Belki arkadaşlarınızın birinden usb ethernet alıp sürücüsünü otomatik olarak umabilirsiniz. Bağlamdığınızda da diğerlerinin sürücülerini bulacaktır.

hocam aslında hallettimde kablolu giriyorum. Benimkide çoğunu buldu. Ama wireless ı halledemedim :scared:

windows' Alıntı:
meraba arkadaşlar ;

bugünden itibaren windows 7 profossional e geçtim. Hemen DK 1 Sorun 1.. Laptopum HP Compaq nc6220 ama windows 7 ye uygun driver yok :shock: ee ben ethernet kartı falan yani ne driver ı yüklicem..
hocam ben ultimate versiyonu bulabildim. rica etsem professional linklerini ve etkinleştirme ilacını gönderebilirmisiniz.

onuda bulurdu ama sanırım biostan wireless açmamışsınız.
Üreticinin resmi sitesinden bakın bulamazsanız laptop modelini ve kartın modelini yazın birde biz bakalım. Üreticinin resmi sitesindeki Vista ve Xp için olan sürücüleride deneyebilirsin.

hocam denedim garip garip hata verdi..

HP COMPAQ NC6220 bu bnm bilgisayarım www.hp.com.tr bakmıştım ama olsun..
denizlerb hocam ben internetten indirmedim CD den yükledim ve etkinleştirme ilacım yok kendi lisansım

windows' Alıntı:
meraba arkadaşlar ;

hocam ben ultimate versiyonu bulabildim. rica etsem professional linklerini ve etkinleştirme ilacını gönderebilirmisiniz.

Geri