Windows 7 yi tavsiye edermisiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nefes23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar windows 7 kurmayı düşünüyorum bilgisayarıma. xp kullanıyorum şuan. tavsiye edermisiniz??

Hocam bizler her zaman en son teknolojiyi takip etmeliyiz bence.
Okuldaki bilgisayarlarım. Pentium 4 512 MB RAM ben Windows 7 kurdum. Bir tek görünümünü windows klasik yaptım daha hızlı olsun diiye. Problem yok.

tabiki hocam.Eğer bilgisayarın vahim denecek kadar kötü değilse yüklemelisin.

xp ye alışmıssanız win7 ilk başta garip gelecektir ama branşımız gereği yenilikleri takip etmek gerekiyor. İnsan herşeye alışır...

arkadaşlar bilgisayarım rami 512 idi 1 Gb oldu şimdi. 1 gb ye kurabilirim o zaman?

Tavsiye etmesek de kur hocam... Değişime ayak uydurmak zorundayız... XP tüketti ömrünü... Bir bilgisayarcı olarak bence önce bizim kurmamız gerekiyor diye düşünüyorum...

Çıktığı ilk gün kurmadığınız kabahat. Bilişim dünyası hızlı ilerliyor, uyum sağlamalıyız.

windows 7 nin sürümleri arasında ne gibi farklar var, özellikle hız bakımından

Ultimate gibi yüksek sürümler seçip kullanmayacağınız servisler için işlemci ve ram tüketiminizi artırmaktansa home premium sürümünü kullanabilirsiniz.

windosw 7 ultimate versiyonunu yükleyin... xp ben de alışkanlık yapmıştı ama şimdi win 7 den başka kullanamıyorum.

selim42' Alıntı:
çok direndim win7 için ama 1,5 senedir aramız çok iyi xp gerçekten fazla problemli..

hocam ben bu cümleden bişey anlamadım.problemli olan xp mi mi? ayrıca aranız hangisiyle iyi?

ünv de işletim sistemleri dersinde win 7 daha yeni çıkmıştı ve ben onu anlatacağım gün kurdum :) kesinlikle kurmalısınız hocam

Ben Lab'a kuralı 1 sene oldu... Sanırım bilgisayarımda da 2 senedir... kullanıyorum... Geçin hocam ah demezsiniz.

okullarda windows 7 home basic kullanmak en mantıklısı bence. home premium ise gayet yeterli.

windows 7 nin bütün versiyonları 64 bitlik midir?? elimde ki 32 bitlik programlarla uyumsuzluk olur diye hep erteledim emektar XP mi ama artık zamanı geldi WİN 7 ye terfi etmenin sanırım...örneğin Visiual Studio 2008 i,Macromedia CS5'i WİN 7 de sorunsuzca kurup çalıştırabiliyormuyuz??

son bi soru arkadaşlar ; ekran kartım için WİN 7 driver'ı var bulunuyor; ancak anakartım için WİN 7 ye uygun driver YOK;en son Vİsta için Driver sürümünü yüklemişler...bu durumda win 7 başka bahara mı kalmış oluyor nedir???yoksa win 7 nin kendi içinde kurulu gelen driverları yeterli olur mu?kafam karıştı :?

spider23' Alıntı:
son bi soru arkadaşlar ; ekran kartım için WİN 7 driver'ı var bulunuyor; ancak anakartım için WİN 7 ye uygun driver YOK;en son Vİsta için Driver sürümünü yüklemişler...bu durumda win 7 başka bahara mı kalmış oluyor nedir???yoksa win 7 nin kendi içinde kurulu gelen driverları yeterli olur mu?kafam karıştı :?

hocam win 7 kurulumundan sonra güncelleme yap daha sonra driver reviver tarzı bir programla analiz et sistemi canavar gibi çalışır merak etmeyin

Geri