Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam ben win7 hp laptopa yükledim bütün sürücüleri eksiksiz tanıdı fakat bazı özelliklerini tam olarak kullanaıyordum. bu sebeple wista 64 bit sürücülerini yükledim gayet güzelde çalışıyor..denemeye değer
hocam bende 2gündür windows 7 ile uğraşıyorum.Şunu söyleyebilirim ki windows xp driverlarını kabul etmez.Ama bazı vista driverlarını tanıyor.Çünkü vista ile aynı mantık üzerine kurulu diye biliyorum.Hatta Xp'de çalışan birçok uygulama bile çalışmıyor normalde.Ancak uyumluluk modu denen bişey var öyle çalışyor.Ben iki gündür macromedia 8 versiyonlarını yükleyemedim mesala.hele ekran kartını kurmak için baya çabaladım.
ben de ekran kartını kurmak için epey uğraşmıştım fakat sonunda bir sürücü buldum ve kullanıyorum. Win7 çok güzel bence. yalnız bir süredir denem amaçlı 512 mb ram i olan notebookuma kurmuştum. 2 gün önce 2 gb ram aldım. ram yükseltmesi sayesinde performansı arttı ve daha önce Vistada kullanabildiğim ama 7 de kullanamadığım AERO özelliğini kullanabiliyorum. yani ekran kartının vista sürücüsüyle ekran kartının tüm özelliklerini ram i arttırarak kullanabiliyorum.
hocam bende windows 7 gayet iyi çalışıyordu taki bu gün açılışta siyah ekran gelmeye başaladı. Görev yöneticisinden explorer yazmadan masaüstü gelmiyor. Çare bulamadım fikri olan arkadaşlar varsa çok memnun olurum
Hepsini tanıyor yüklüyor ve güncelliyor herhangi başka bir driver kurmanıza gerek yok.... Bence bugüne kadar ki en iyi işletim sistemi bi de XP de yavaş açılan tüm oficce, CS3 vb programları çok hızlı açıyor... Kesinlikle deneyin ...
Yaklaşık olarak çıktı çıkalı kullanıyorum sorunsuz olarak tüm sürücülerimi tanıdı. Yüklediğimiz bir çok bilgisayardada sorunsuz olarak çalışıyor. Bazı pc özel donanımlar varsa tanımayabiliyor ama şunu söyleyebilirimki %99 sorunsuz olarak sürücülerini kendisi yüklüyor. Windows 7 32 bit ve windows 7 64 bit tarafımdan denenmiştir. Şuan hala 64 bit versiyonunu kullanıyorum program uyumluluğu üst düzeyde ama tüm programların sorunsuz yüklendiğini söyleyemeyiz. Onuda taktir edersinizki programlar varken windows 7 orda yoktu ama programların güncel versiyonunu edinirseniz sorun yaşmazsınız.
son söz:Ben kullanıyorum tavsiye ederim.
-------------------------------------------------------------------------------------
1GHz processor (32- or 64-bit)
1GB of main memory
16GB of available disk space
Support for DX9 graphics with 128MB of memory (for the Aero interface)
A DVD-R/W drive
---------------------------------------------------------------------------------------