windows 7

Kodla Büyü

ogretmen15

Site Gezgini
Selam
Exper Öğretmen bilgisayarına win7 kuran var mı? sonuçlar nedir? Bende kurmayı düşünüyorum driverler de ve diğer programlarda sorun çıkar mı?

exper deil ama vestele kurdum hiç bi problem çıkmadı zaten windows 7 bütün driverları tanıo notomatik bence bi problem çıkmaz gayetde gsel ben çok beğendim 7 yi.

hocam kurdum sadece Ses'te bir sıkıntı verdi. Ama daha onda bakamadım. Driverı varmı yokmu bilemiyorum. Genel performansı iyi diyebilirim.

ogretmen15' Alıntı:
Selam
win7 cd sini taktım açılşta boot cd diye uyarı verdi. böyle bir uyarı ile karşılaşan var mı?
Cd Boot özelliğini kullanmanıza gerek yok hocam, direkt sistem açık durumdaykende kurabiliyorsunuz. Zaten eski yüklü sistemin dosyalarını Windows old diye bir klasör içerisine topluyor ve isterseniz daha sonra dönüş yapabilir yada tamamen silebilirsiniz bu klasörü.

Hocam Windows7 2 haftadır kullanıyorum süper
wistaya benzer ama kat kat hızlı
bende normalde wista yüklüydü kullanamadım xp ye geşmiştim ama 7 süperr

alideniz2000' Alıntı:
ogretmen15' Alıntı:
Selam
Exper Öğretmen bilgisayarına win7 kuran var mı? sonuçlar nedir? Bende kurmayı düşünüyorum driverler de ve diğer programlarda sorun çıkar mı?
D'ye kur Win 7'yi.
xp'yi kaldırmamış olursun.
her ikisini kullanma şansın olur.
okuldaki pc exper.Şimdi hocam bende sp3 xp yüklü d ye.Ben windows 7 yi c ye kura bilirmiyim.Bunu kurarken cd den mi boot yapacağım yoksa xp açıkken mi kuracağım.pc açılıken xp yada windows 7 denmi başlasın uyarısı geliyor mu?ram 2 gb.

hocam bir sürü ilaç var nette.

ayrıca neden sorun çıksın ki. onlarda normal bilgisayar :))

Geri