Windows 7'de HDMI görüntü aktarım sorunu

Kodla Büyü

pirireis

Site Gezgini
Arkaşdalar elimde Dell Inspiron 1110 Netbook var VGA çıkışı olmadığı için projeksiyon aygıtına bağlantı yapamıyorum...
Makinede HDMI çıkışı mevcut bunun için HDMI-VGA dönüştürücü aldım fakat görüntüyü aktaramıyorum...
Acaba yapmam gereken herhangi bir ayar var mı? Kabloyu taktığımda algılanmıyor....

Ekran çözünürlüğü ayarlarında projeksiyona bağlan komutu var. kısayolu "windows tuşu + P"

Hocam dediğinizi yapıyorum fakat görüntü aktarılmıyor? acaba hdmi çıkışı için farklı bir ayar mı yapılması gerekiyor?

bence ya hdmi çıkışı bozuk ya da kullandığınız dönüştürücü.

hocam ilk önce ekran kartınızın en son sürümünü yüklyip öyle deneyiniz
olmadı ise fonksiyon tuşu ile f1 den f12 ye kadar olan tuşlardan birinde ikinci ekranı kullanmak isteiğini gösteren işaret var o tuşları deneyiniz
olmadı ise görüntü ayarlarında projeksiyona bağlan var olmadı ise kablonuzun kaliteli ve çalıştığına emin olun genelde böyle kablolaro slink yapar ve çok kaliteli bir çözüm değiliir kolay gelsin

hocam bende dell N5110 kullanıyorum. direk bağlanıyor
eski bilgisayarımda dell idi onda F8 veya F5 tuşuna mı ne basmam gerekiyordu ama yine bağlanıyordu. yani sıkıntı sürücü değilse de donanımdan kaynaklanabilir

Birde hdmi girişine sahip bir projeksiyon ile deneyeceğim problem kablo da mı diye tabi birde hdmi kablo alacağız artık teşekkürler...

Geri