Windows 7God mode.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pakgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pakgun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Windows 7 hakkında yazılıp çizilmeyen bir şey kalmadığını düşünüyorsanız hemen bu düşünceden vazgeçin. Çünkü Windows 7'nin çoğu kimsenin bilmediği gizli bir modu daha var: Godmode, yani Tanrı modu...

Öncelikle bu modu nasıl açacağınızdan bahsedelim: Yapmanız gereken çok basit. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturun ve adını GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} olarak değiştirin. Klasör farklı bir simge alacak ve adı "GodMode" olarak değişecek. İşte bu kadar basit.

Şimdi bu simgeye çift tıklayın ve işte sürpriz: Her birine ulaşmak için farklı yolları takip etmeniz gereken onlarca Windows 7 ayar seçeneği tek bir pencerede karşınızda! Bu seçenekler arasında İnternet seçeneklerinden AutoPlay'e, Donanım seçeneklerinden anti-virüs ayarlarına kadar hemen her şeyi bulmanız mümkün...

www.chip.com.tr den alıntıdır.

deneyen oldu mu bunu arkadaşlar. Ben de bunu okumuştum burada paylaşacaktım. Tabiki ne yapmak lazım. Paylaşmadan önce aramayı kullanmak lazım :)

Teşekkürler

Ekli dosyalar

• ggg.jpg
    ggg.jpg
    7.4 KB · Görüntüleme: 765
Paylaşım için teşk. Paylaşan arkadaş üstüne alınmasın sitemim micropsofta.
ismi hoş gelmedi,GodMode, tanrı modu.
ne yani micropsoft kendini yazılım dünyasının tanrısı mı ilan etti yeni bir ilah mı şimdi bu.
Ayrıntılı Denetim masası işte

Tanrı modu bulan kişinin uydurması. ismini değiştirebiliyorsunuz. ve hiçbi yerde godmod felan yazmıyo.. görev yöneticisinde yazdığınız isim görünüyor..

Geri