Windows 7'yi en düşük platormlarda bile çalışabilir

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Microsoft'un Windows 7'nin özellikleri arasında en çok üzerinde durduklarından biri, bu yeni işletim sisteminin her platformda çalışabiliyor olması. Vista'nın sistem gereksinimleri yüksek olduğu için ilk dönemlerde birçok sistem yetersiz kalmış ve bu durum büyük şikayet konusu olmuştu. Şimdi ise bundan ders çıkaran Microsoft, Windows 7'yi en düşük platormlarda bile çalışacak şekilde tasarladığını iddia ediyor.SDN

Ben Celeron 3 GHz İşlemci
512 MB RAM
Onboard ekran kartı olan bilgisayarlara kurdum çok az bir tıkanma oluyor
çalışıyor babalar gibi :alkis:

p4 2.4 ghz ve 512 ram ile windows 7 çslıştırılsbilir mi?
çalışmaz ise ne gibi eklentiler lazım olabilir?

Kişisel bilgisayarınızda Windows 7 çalıştırmak istemeniz durumunda gerekenler aşağıda belirtilmiştir:

1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci

1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)

16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı

WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 grafik aygıtı

scorpion209' Alıntı:
Kişisel bilgisayarınızda Windows 7 çalıştırmak istemeniz durumunda gerekenler aşağıda belirtilmiştir:

1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci

1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)

16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı

WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 grafik aygıtı

directx 9 aero grafikleri için gerekli eğer istemezseniz istediğiniz ekran kartını kullanabilirsiniz. yukarıda arakadaşımızın dediği gibi 512 ram ve onboard ekran kartlı bilgisayarlara dahi kuruluyor ancak görsellikten feragat etmek gerekiyor.

hocam hiç problem değil görsellik.ondan feragat edelim bişi olmaz. ancak ben bunu resmi siteden aldım orada 1 gb diyordu ram için
sizler 512 yi denediniz ve de çalışıyor mu?

Gerçekten şu Windows 7'yi bende denemek istiyorum. Sağlam bir link varsa bir deneyelim.

forsahalil' Alıntı:
http://arslan.5forum.biz/stemze-ho-geldnz-f1/windows-7-ultimate-orijinal-turkce-full-32bit-t2428.htm

indirdim kurdum çalışıyo

Hocam upload linkleri verdiğiniz adresten silinmiş. Loader_eXtreme_Edition_v3.010.zip elinizde varmı?

Geri