Windows 8 işletim sisteminde, Windows Media Player’ın en önemli alternatiflerinden birisi Xbox Music uygulaması. Xbox Music, modern arayüzüyle beraber çoğu uygulamaya oranla çok daha fonksiyonel, özelleştirilebilir ve organize edilebilir olması nedeniyle bazı kullanııclar tarafından birinci medya oynatıcı olmuş durumda. Ama bazı kullanıcılar 0xc00d11d1 (0x8007007e) hata koduyla aşağıdaki görseldeki hatayı aldıklarını söylüyor. Windows 8 0xc00d11d1 hatasını aşağıdaki adımları takip ederek çözebilirsiniz.
1. Adım
Öncelikle sağ altta bulunan ses aç/kapa butonuna sağ tıklayıp Kayıttan yürütme aygıtları seçeneğine tıklıyoruz.
2. Adım
Gelen pencerede Hoparlör simgesine sağ tıklayıp Özellikler seçeneğine tıklıyoruz.
3. Adım
Geliştirmeler sekmesinde bulunan Tüm ses efektlerini engelle seçeneğinin yanında bulunan kutucuğu işaretleyip Uygula dedikten sonra pencereyi kapatıyoruz. İşlem bu kadar.
1. Adım
Öncelikle sağ altta bulunan ses aç/kapa butonuna sağ tıklayıp Kayıttan yürütme aygıtları seçeneğine tıklıyoruz.
2. Adım
Gelen pencerede Hoparlör simgesine sağ tıklayıp Özellikler seçeneğine tıklıyoruz.
3. Adım
Geliştirmeler sekmesinde bulunan Tüm ses efektlerini engelle seçeneğinin yanında bulunan kutucuğu işaretleyip Uygula dedikten sonra pencereyi kapatıyoruz. İşlem bu kadar.