windows 8.1 update sorunu

Kodla Büyü

ctacesy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Re: windows update sorunu

Hocam C: bölümüne gel sağ tıkla özellikler Diski Temizle>Sistem dosyalarını temizle buradan çıkan listede güncelleme ile ilgili seçenekleri seç temizle sonra bilgisayarı kapatıp açıp tekrar güncellemeyi dene.

hasari' Alıntı:
Hocam C: bölümüne gel sağ tıkla özellikler Diski Temizle>Sistem dosyalarını temizle buradan çıkan listede güncelleme ile ilgili seçenekleri seç temizle sonra bilgisayarı kapatıp açıp tekrar güncellemeyi dene.

teşekkür ederim hasari hocam. deneyip sonucu yazıcam.

hocam format atılmış bilgisayarda da aynı sorun oluşuyor. 5-6 gündür bu şekilde. (meb interneti değil)

benimde basima gecen gün geldi baska bir yerden internetten güncelleme yaptik

hasari' Alıntı:

hocam denedim fakat olmadı.

ozgur24' Alıntı:
benimde basima gecen gün geldi baska bir yerden internetten güncelleme yaptik

hocam telefonun internetinden (turkcell) denedim fakat yine olmadı

Y1LD1R1M' Alıntı:
s.a. arkadaşlar

son 1 aydır format attığım veya imaj yüklediğim tüm bilgisayarlarda "güncelleştirmeleri denetle" diyorum fakat "güncelleştirmeler denetleniyor..." ekranında kalıyor. aynı problemi yaşayan ve çözebilen var mı? (sorun yaşadığım işletim sistemi windows 8.1)

burdaki çözümleri denedim fakat sonuç alamadım.

http://www.sordum.net/29699/guncellesti ... a-kaliyor/
https://www.technopat.net/sosyal/konu/w ... or.138874/

Okuldaysanız ve MEB hattından deniyorsanız evet güncelleme yapmıyor.

ThatBeatsAll' Alıntı:
Y1LD1R1M' Alıntı:
s.a. arkadaşlar

son 1 aydır format attığım veya imaj yüklediğim tüm bilgisayarlarda "güncelleştirmeleri denetle" diyorum fakat "güncelleştirmeler denetleniyor..." ekranında kalıyor. aynı problemi yaşayan ve çözebilen var mı? (sorun yaşadığım işletim sistemi windows 8.1)

burdaki çözümleri denedim fakat sonuç alamadım.

http://www.sordum.net/29699/guncellesti ... a-kaliyor/
https://www.technopat.net/sosyal/konu/w ... or.138874/

Okuldaysanız ve MEB hattından deniyorsanız evet güncelleme yapmıyor.

bunuda mı engellemişler, sağolsunlar

sorun sadece windows 8.1 de mi yoksa windows 10 da da aynı problemi yaşayan var mı?

2 yıl 8.1 kullandım güncelleme sorunu yaşamadım. sonra windows 10 a geçtim, uzun süre güncelleme sorunu oldu. güncelleme buluyordu ama yüklemiyordu. bazen de güncelleştirmeler denetleniyor ekranından sonra başarısız oldu diyordu. internette bulduğum çözüm yollarının hiç biri olmadı. bazı güncelleştirmeleri microsoftun sitesinden indirip çevrimdışı kurdum. bir süre sonra kendisi de güncelleme yapabilir hale geldi. artık güncelleştirmeleri bulup yükleyebiliyor. 1 ay kadar önce de netbook (win 7) da güncelleme sorunu başladı. güncelleştirme denetleme başarısız oluyor. henüz çözemedim sorunu.

win 10 da bezner problem yaşıyorum. 3 defadır günceleme yapıyorum %32 de takılı kalıyor güncellemeyi iptaş etmek durumunda kalıyorum.

sanırım microsoft kullanıcıları windows 10'a yönlendirmek için kasıtlı olarak böyle bi yönteme başvuruyor.

Sırf sana cevap yazıp yardımcı olmak adına üye olup cvp yazmak için şu sitenin saçma salak güvenlik kodu için 10 dk uğraştım. İlla cins cins ne olduğu belli olmayan kod koyacaklar. Ben de 2 haftadır aynı sorundan muzdariptim windows8.1-kb3138615 bu güncellemeyi manuel indir kur. Sorunun çözülecek

casper--18' Alıntı:
Sırf sana cevap yazıp yardımcı olmak adına üye olup cvp yazmak için şu sitenin saçma salak güvenlik kodu için 10 dk uğraştım. İlla cins cins ne olduğu belli olmayan kod koyacaklar. Ben de 2 haftadır aynı sorundan muzdariptim windows8.1-kb3138615 bu güncellemeyi manuel indir kur. Sorunun çözülecek

ne yazıkki olmadı

windows 10 güncelleme yapıyor. hatta sistemi alt üst etmiş. sıfır formatlayıp kurduğum c sürücüsündeki windows klasörünü windows.old olarak değiştirip kendisi sanki yeniden windows kurmuş gibi. sadece c-d varken şimdi 450 mb'lık alan oluşturmuş. ben kurarken o alanı hep siliyorum. sadece c-d yapıyordum.

10'u kaldırıp 8.1 kurdum malesef yine aynı. 8.1 güncelleme yapmıyor. bu arada 10 ilaçı olan özelden yada mail atabilirmi? bomax01@hotmail.commmmm

Geri