Windows 8.1 Uyumlu Sistemi Yavaşlatmayan Güvenlik Programı

Kodla Büyü

adeministrator

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar,

Windows 8.1 uyumlu ve sistemi yavaşlatmayan güvenlik programı arıyorum. Çoğu windows 8.1'in fast shutdown özelleği ile uyumsuz. Ayrıca kurunca sistem çok yavaş ve kararsız kalıyor. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

teşekkür ederim hocam, avg güzel ben de kullanıyorum ama Drive Vaccine / Deepfreez tarzı bir program sormuştum.

hastasıyız dede' Alıntı:
muharrem hocam verdiğin iki linkteki dosyada rardan çıkarırken tamamlanamayan arşiv sorunu verdi

Hocam içinde ilaç dosyaları da var. O yüzden antivirüsünüzü kapatın. Tekrar deneyin...

muharremyildiz' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
muharrem hocam verdiğin iki linkteki dosyada rardan çıkarırken tamamlanamayan arşiv sorunu verdi

Hocam içinde ilaç dosyaları da var. O yüzden antivirüsünüzü kapatın. Tekrar deneyin...
antivirüsü kapatmakla olacakmı açınca yine yakalamayacakmı? deep freeze de(ilaçlı olacağı için) antivirüste sürekli aktif olacak ikisinden biri için bu bilgisayar dar gelir.
gördüğüm kadarı ile programı full yapmak için seri numarası vardı ilaç neyin nesi ki?

muharremyildiz' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:

antivirüsü kapattım yine aynı uyarıyı verdi, sana zahmet sendeki sorunsuzsa drive yükleyip link verebilirmisin.

Geri