Windows 8 ile ilgili

Kodla Büyü
ben de duydum windows 8'i. 3 yıla kadar çıkacağını okudum tabi yanlış bilgi deilse...

hiç duymadım. xp den sonra yeni bir işletim sistemi çıkarmaları 10 yıl sürdü nerdeyse. ve ortaya çıkan vista faciasından sonrada win7 yi kısa sürede hazırladılar. win7 geleceğin xp si gibi. hızlı ve güzel görünüyor. yeni bir işletim sistemi hazırlamaları için bir neden yok bence. video da gözüken özelliklerde görsel bir kaç özellik.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=215149

ben burda okumuştum

"Bir gazetecinin ''Windows Vista'nın başarılı olmadığı yönünde iddialar var. Windows 7'nin de bu sebeple çıkarıldığı söyleniyor. Bu konuda ne söyleyeceksiniz?'' sorusunu da yanıtlayan Nuri Çankaya, ''Windows Vista'yı çıkardığımız gün Windows 7'yi 3 yıl içerisinde çıkaracağımız sözünü vermiştik. Biz Windows 7'yi söz verdiğimiz gibi 3 yıl içerisinde çıkardık. Windows 8'i de 3 yıl içerisinde çıkaracağımız vaadinde bulunuyoruz'' şeklinde konuştu."

Vistanın tam sürümü çıkmadan XP üzerine kurulan temalar çıkmıştı.
Videodaki görüntüler Win7 üzerine kurulmuş tema gibi geldi

Arkadaşlar ben bi tane buldum ama Win 7 içinmiş bana xp için gerek elinde olan varmı?

Win 7 için olanı

http://www.deviantart.com/download/124562785/Windows_8_themes_in_Windows_7_by_mufflerexoz.rar
image.php

Win 7 biraz kullanalım bakalım durumuna göre Microsoft da Windows 8 veya verilecek ismi her ne olacaksa zamanına karar verecektir. Şu aşamada Win7 gayet iyi duruyor. Ayrıca Win 8 diye yayınlanan o videoda da Çok eksta bişey göremedik ki basit bi kaç araç var. Zaten Windows da hergeçen gün Linux ve MacOs karışımı birşeyler ekleme oranını artırıyor. Gördüğümüzde pencere ve gruplama yapıları tamamen MacOS tipini aldı kullanım kolaylığı ve gereksiz kalabalığı engelleme açısından(Win7 de açıkca gözüküyor) Tahminimce hız konusunda da Microsoft tamamen Unix çekirdeğine dönecek gibi. Şimdiden düşünmek zor gibi gözükse de ileride Windows un bir Linux biçimi olacağını tahmin ediyorum. Ki zaten Bazı çekirdek yapılarında zaten Unix tabanlı kodlamaların yapıldığı Windows un ilk pencerelerinde yani 95 te görülmüştü. Kullanmadığımızı veya kullanmayacağımız söylemek zor olsa da Bill Gates çok iyi bir pazarlamacı ve bu birleşimleri iyi bir şekilde yaparım tekeli elinde bulundurmaya devam etmek için Yüksek kanallı Eğitimlerde ücretsiz yazılım desteği ve Eğitim desteği sunarak Microsoft ürünlerinin kullanımına devam edilmesini sağlayacak gibi. Şahsi fikrim olarak En büyük rakip Adobe firmasıdır ki Eğer Microsoftun gerçek pazarına göz dikerse ortak olabilecek güce sahiptir. Grafik araçlarının ne kadar ilerlediğin görmemek mümkün değldir.

bu konuda yeni bir bilgim daha var yeni bir pencere açmadan win8 de e-maillerinizi kontrol edebilecekmişsiniz

birçok arkadaşım var 1 ay süreyle win7 kullanddılar olumlu yorum yok tekrar xpye döndüler bence win8de böyle olacak bilgisayarı çöken bide win8i kulanıyım diycek sevmeyecek birdahaki çöküşte tekrar xpye döncek..

Geri