Windows 8 ne zaman piyasaya çıkacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve Windows 8`nın çıkmasını bekliyorum.Sizce Windows 8 ne zaman piyasaya çıkar?

Ben geçen ay aldım arkadaşın dediği haziran ayından sonra bilgisayar alanlar 15 dolar karşılığında 8'e yükseltebilecek..

Win7 kullanıyorum zoraki ( anakart 64 ve ram ler yüksek ) sevemedim zaten win7 yi birde win8 mi? Kusura kalmayın ama MUHTEŞEM XP den soNra karşıma çıkan VİSTA Ağır - hantal - fazla süslü - kullanımı zor işletim sistemi idi.Ucundan kanadından düzelttiler adına WİN 7 dediler.
Kullanıyorum. Klasörleri ayrı bela ( dosya sahipliği )
setuplar kimisi x86 kimisi program files te ( sana ne demeyin lazım oluyor bazen )
Dosya arama en berbat yanı (...tarihleri arası... değiştirdiğim ... boyutundan küçük bir dosyayı nasıl ararım, halen meçhul.)
Server kurmaya çalış biraz uğraştırtıyor.(kapatman gereken bazı servisler var)
Win Media player kullanıcı arayüzü bence kullanışsızlık rekoru kırdı.
Paint desen win98 dekini az bişey düzeltseler yeterdi ama paint gittiikçe batıyor.
MUHTEŞEM XP den sonra birisi gelirde Elimdeki nettop tan daha hızlı açılan (XP 25 sn) bedava Win8 kurarsa bakarız.

MEMEK' Alıntı:
astro' Alıntı:
Windows 8'in çıkışıyla bilgisayar alma fikriniz ilginç... Zaten belirli bir tarihten sonra satın alınan bilgisayarlara ücretsiz yükseltme ve/veya 15$ gibi bir ücretle şansı tanınacak (ayrıntılar için http://www.pclabs.com.tr/2012/06/01...panyasini-onayladi-131-ulkede-gecerli-olacak/) :) Beklemek şu durumda anlamsız gözüküyor ;)
Hocam biz ilginç insalarız biraz. :D

Estağfirullah :)

Ağustos 2012'de üreticilere RTM ve tüketicilere yönelik sürümün ise Ekim 2012'de sunulacağı şu an kesinleşmiş durumda.

Bilgilerinize...

COBOL' Alıntı:
Win7 kullanıyorum zoraki ( anakart 64 ve ram ler yüksek ) sevemedim zaten win7 yi birde win8 mi? Kusura kalmayın ama MUHTEŞEM XP den soNra karşıma çıkan VİSTA Ağır - hantal - fazla süslü - kullanımı zor işletim sistemi idi.Ucundan kanadından düzelttiler adına WİN 7 dediler.
Kullanıyorum. Klasörleri ayrı bela ( dosya sahipliği )
setuplar kimisi x86 kimisi program files te ( sana ne demeyin lazım oluyor bazen )
Dosya arama en berbat yanı (...tarihleri arası... değiştirdiğim ... boyutundan küçük bir dosyayı nasıl ararım, halen meçhul.)
Server kurmaya çalış biraz uğraştırtıyor.(kapatman gereken bazı servisler var)
Win Media player kullanıcı arayüzü bence kullanışsızlık rekoru kırdı.
Paint desen win98 dekini az bişey düzeltseler yeterdi ama paint gittiikçe batıyor.
MUHTEŞEM XP den sonra birisi gelirde Elimdeki nettop tan daha hızlı açılan (XP 25 sn) bedava Win8 kurarsa bakarız.
:++:

Win8'i internetten indirdim ve şuanda da win8'den yazıyorum :) Çok karışık aslında tam tablet pc ler için :idea:

Önceki (XP, vista, 7) sürümlerden 40$'a güncelleme hakkı verildi 30 ocağa kadar. Bunu bekliyorum....

Nihai sürüm genel satışa çıkmadı henüz. OEM ve MSDN üyelerine dağıtıldı diye biliyorum.

eya' Alıntı:
Önceki (XP, vista, 7) sürümlerden 40$'a güncelleme hakkı verildi 30 ocağa kadar. Bunu bekliyorum....

Nihai sürüm genel satışa çıkmadı henüz. OEM ve MSDN üyelerine dağıtıldı diye biliyorum.

Doğru biliyorsunuz :)

Geri