windows 8 yüklü bilgisayar ev ağını bozar mı

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi günler arkadaşlar.Pazartesi gününe kadar okulda kurmus olduğum ev ağı düzgün bir şekilde çalışıyordu.Daha sonra okul müdürüm windows 8 yuklü bir bilgisayar aldı kendine ve ondan sonra okulda ki ağ bozuldu.Müdürün bilgisayarına baktığımda ev ağı oradan kurulmus.Acaba işletim sistemleri arasındaki uyumsuzluktan mı ağ bozuldu

neden ev ağı, iş ağı yapılandırmasını seçmek daha mantıklı, hemde ağ sorunları daha az olur. Ev ağı aynı evdeki cihazlar için tüm güvenlik duvarını açar, dolayısıyla güvenilir pc lerin aynı ev ağında olabilmelidir. Şahsen ben her yerde (ev-iş) iş ağı yapılandırmasını seçiyorum.

sorununuzun cevabı: bozmaz.

wswswq' Alıntı:
neden ev ağı, iş ağı yapılandırmasını seçmek daha mantıklı, hemde ağ sorunları daha az olur. Ev ağı aynı evdeki cihazlar için tüm güvenlik duvarını açar, dolayısıyla güvenilir pc lerin aynı ev ağında olabilmelidir. Şahsen ben her yerde (ev-iş) iş ağı yapılandırmasını seçiyorum.

sorununuzun cevabı: bozmaz.

hocam iş ağınıda denedim ama aynı odada wireless adaptörle internete gıren iki masaüstü bilgisayar arasında ağ kuramadım birbirlerini göremedikleri için

Geri