Windows 8'de kullanabileceğim Deep Freeze tarzı program???

Kodla Büyü

cat33

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba. Windows 8'de drive vaccine kullanamıyorum. Reset atıyor sürekli. Shadow Defender isimli programı ilacıyla da bulamadım. Lütfen yardım...

fahrican hocam bu programın koruma özelliği var mı? sadece geri yükleme mi çalışıyor ben koruma özelliğini bulamadım...

egitimci.' Alıntı:
fahrican hocam bu programın koruma özelliği var mı? sadece geri yükleme mi çalışıyor ben koruma özelliğini bulamadım...
Hocam koruma özelliği var. İlk kullandığımda pek anlayamamıştım . Biraz kurcalayınca buldum. Arayüzü Biraz Drive Vaccinate programına benziyor
Okuldaki bir kaç makinaya deneme amaçlı kurdum. İngilizce sürüm olduğu için menü isimleri tam aklımda değil.
Öncelikle en az bir tane Geri Yükleme noktası (Snapsot) oluşturmak lazım.
Daha sonra Schelude Task kısmına gelip her Restartta Belirlenen geri yükleme noktasından Restore yapacak şekilde bir görev eklemek gerekiyor.
Makinayı yeniden başlatmaya gerek kalmadan anlık güncelleme yapılabiliyor.

Ben de win 8 64 bit için ilaçlı deepfreeze arıyorum elinde olan ya da link veren olursa sevinirim.

cat33
Merhaba. Windows 8'de drive vaccine kullanamıyorum. Reset atıyor sürekli.
Nasıloluyor çakışmamı var acaba başka programla

Benide ürküttünüz şimdi.(Ben Office+winrar kurdum 64 bit win8 üstüne)Laptopta üstüne DV yeni kurdum sorun yok (henüz recovery yapmadım)
Acaba format atmadan önce kurtarma bölgesi dahil gereksiz bölümleri HBCD ile temizledinizmi?

GRİNGO' Alıntı:
cat33

Benide ürküttünüz şimdi.(Ben Office+winrar kurdum 64 bit win8 üstüne)Laptopta üstüne DV yeni kurdum sorun yok (henüz recovery yapmadım)
Acaba format atmadan önce kurtarma bölgesi dahil gereksiz bölümleri HBCD ile temizledinizmi?
BENİM GİBİ WİNDOWS 8 ÜZERİNE DRİVE VACCİNE KULLANAN VARMI.
KURTARMADA SORUN ÇIKTIMI.
EĞER SORUNLU İSE BİR AN EVVEL UNİNSTALL EDEYİM.

Maalesef yine olmadı. Drive kurdum dün. Bilgisayar yine açılmadan kapanıyor...

GRİNGO' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:
cat33

BENİM GİBİ WİNDOWS 8 ÜZERİNE DRİVE VACCİNE KULLANAN VARMI.
KURTARMADA SORUN ÇIKTIMI.
EĞER SORUNLU İSE BİR AN EVVEL UNİNSTALL EDEYİM.
Window 8.1 üzerine Drive vaccine kursam, sorun çıkarmı acaba? ne dersiniz.Birde hangi versiyonu kullanıyorsunuz?Yada kurulumda klasör yolunumu değiştirdiniz? Uyum sorunu çıkmadımı yani?

şu an en iyi win 8.1'de drive vaccine 10.3 çalışıyor. 32 bitlik ilaç var ama ben 64 bitlik kurmuştum çalışmıyor.

ben drive vag kurdum 8 çöktü hiç açılmadı formatı bile zor attım.

Geri