Hocam koruma özelliği var. İlk kullandığımda pek anlayamamıştım . Biraz kurcalayınca buldum. Arayüzü Biraz Drive Vaccinate programına benziyoregitimci.' Alıntı:fahrican hocam bu programın koruma özelliği var mı? sadece geri yükleme mi çalışıyor ben koruma özelliğini bulamadım...
Nasıloluyor çakışmamı var acaba başka programlacat33
Merhaba. Windows 8'de drive vaccine kullanamıyorum. Reset atıyor sürekli.
BENİM GİBİ WİNDOWS 8 ÜZERİNE DRİVE VACCİNE KULLANAN VARMI.GRİNGO' Alıntı:Nasıloluyor çakışmamı var acaba başka programlacat33
Benide ürküttünüz şimdi.(Ben Office+winrar kurdum 64 bit win8 üstüne)Laptopta üstüne DV yeni kurdum sorun yok (henüz recovery yapmadım)
Acaba format atmadan önce kurtarma bölgesi dahil gereksiz bölümleri HBCD ile temizledinizmi?
Window 8.1 üzerine Drive vaccine kursam, sorun çıkarmı acaba? ne dersiniz.Birde hangi versiyonu kullanıyorsunuz?Yada kurulumda klasör yolunumu değiştirdiniz? Uyum sorunu çıkmadımı yani?GRİNGO' Alıntı:BENİM GİBİ WİNDOWS 8 ÜZERİNE DRİVE VACCİNE KULLANAN VARMI.GRİNGO' Alıntı:Nasıloluyor çakışmamı var acaba başka programlacat33
Benide ürküttünüz şimdi.(Ben Office+winrar kurdum 64 bit win8 üstüne)Laptopta üstüne DV yeni kurdum sorun yok (henüz recovery yapmadım)
Acaba format atmadan önce kurtarma bölgesi dahil gereksiz bölümleri HBCD ile temizledinizmi?
KURTARMADA SORUN ÇIKTIMI.
EĞER SORUNLU İSE BİR AN EVVEL UNİNSTALL EDEYİM.