Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows 7 yüklerken harddiskin birinci sistem bölümünü biçimlendirip ileri dediğimde gelen "windows dosyaları genişletiliyor %0"' da kalıyor.10 dakika bekledim tık yok. sebebi ne olabilir.?
Bazı korsan DVD'ler bazı dizüstü bilgisayarlarda o aşamada sıkıntı yaratıyorlar. Aynı DVD ile masaüstüne rahatlıkla işlem yapılırken, dizüstünde o aşamadan ileri geçmeyebiliyor. Başka bir kaynaktan elde edilmiş DVD ile denemenizi öneririm.
benim makinada 2 ram vardı, 2 si takılınca o aşamayı geçsem bile sıkıntı yaşıyordum, sonra 1 ni çıkarınca sıkıntı olmadan format atabiliyordum, birde makina kurulunca tekrar taktıgımda başıma hiç sorun gelmiyordu, şaşırtıcıdır ki makinama win7 64 kurayım dedim, 4gb ram varken sıkıntı var makina kasılıyor 2gb ram varken kasılmıyordu ertesi gün ekran kartım yandı şu anda notebook-ultrabook arayaşındayım dokunmatik olsun mu olmasın mı
Bazen gerçekten uzun sürebiliyor.
Benim de başıma geldi. BIOS'u güncelleyerek bu sorunu çözdüm.
Yeterince beklediğiniz halde olmuyorsa siz de deneyebilirsiniz.
Hocam %90 HDD de Bad sektör olmuştur. Hirens Boot Cd ile Bad sector taraması yaptır, yalnız uzun sürüyor. Sektörleri düzeltince formatı at. Bak HDD ilk günkü gibi hızlı canavar gibi oluyor... :idea:
sağolun arkadaşlar cevaplarınız için 15 dakika bekledim 0'dan ilerleyerek kuruldu.
ama asp-php hocamın http://www.selimcelik.com.tr/web-tasar% ... C3%BC.html linkindeki 2. yöntemin işe yaradığını da duydum.
Merhaba arkadaşlar geçenlerde aynı sorunu bende yaşadım artık bende mi işe yaradı bilmiyorum sadece RAM lerin yerini degistirdim RAM leri temizledi ve sorunu hallettim sizde deneyebilirsiniz. Kolay gelsin :+1: