Windows etkinleştirme olmuyor...

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
öğrenci bilgisayarlarından birine format atmıştım ve windos etkinleeştirme istiyor, bilgisayar açılmyıordu daha, bende müşteri hizmetlerini arayıp ürün kodu aldım yeni onu uyguladım o an açıldı ama daha sonra bilgisayarı kapatıp açınca tekrar etkinleştirme istedi arkadşlar, neden böyle yaptı, müşteri hizmetlerini arayıpta ordan kod almasam hadi diyecem ama sorun ne acaba internettende ayrı bişey mi yapmak gerekiyor? bilgisi olan var mı?

Sevgli hocam. Windows'u etkinleştirmek için, öğrenci bilgisayarının güvenlik kartını kayıt yapacak şekilde, bilgisayarı açarız. daha sonra windows'u etkinleştiririz. çünkü güvenlik kartı yapılan değiklikleri kayıt yaptırmamaktadır.
benim tavsiyem müşteri hizmetleri ile bağlantı kurmak yerine, otomatik telefon sistemi ile işi halletmek.

hocam güvelik kartı devredışı olması lazım ama yarın tekrarda bakarım dediğinize, yada bilgisayarda deepfreze yüklüydü sanırım ondanda olabilir... o zaman format şart oldu desenize... offf

hocam güvenlik kartı aynı sorun bende de oldu. devre dışı bırak , deepfreeze yi kurmadan önce yap etkinleştırmeyi. bazen de kafayı yiyor kuralına uygun yapsan bile arasıra windows etkinleştirlemedi diyor yeniden başlatınca etkin görünüyor anlamadım valla :)

bakacaz artık bir çaresine hocam, bu sene yaşadığım kadar sorun yaşamadım hiç bilgisayarlarda, öğretmen bilgisayarım hala yapılamadı o da ayrı bir durum...

Geri