Windows Kullanıcı hesabı şifre

Kodla Büyü

Almestin46

Site Gezgini
Windows 7 yüklü bir bilgisayarda kullanıcı açma şifresini doğru yazdığım halde yanlış girdiniz uyarısı veriyor. bir kaç defa deneyince sonra girebiliyorum sadece.ekran klavyesinden de denedım klavyeyle ilgili değil. başka hesap açtım onun da şifre problemı aynı. ne yapabilirim?

klavye ayarlarınız f ve q olarak değişiyordur... bi süre bekleyince doğrusunu tanıyordur :)...

Kaldıramıyorummm kiii :((( kaldırma ekranında mevcut şifreyi istiyor yaa orda da hatalı diyor. mevcut şifreyi girmeyince kaldıramıyorum:(( güvenli modda da olmadı...

dillere girip bakarmısın abd ve türkçe olabilir yada türkçe f ve q olabilir bunu teke düşürüp tekrar deneyin...

Kullanıcı girişi yaparken sol alt veya üst köşede bir simge olması gerekiyor. Ona tıklayınca orada klavyeyi seçiyorsun. Ekran klavyesi çıkıyor, ordan giriş yaparsın. Fotoğrafını çekemiyorum kusura bakma

tşkler arkdaşlar, ekran klavyesinden de denedim ama olmuyordu, zaten format at benim bilgisayarım çok yavaş dıye söylenıp duruyordu bende attım gitti:))) amaaa Exper promega bilgisayarı ve herşey normal ama ses yok.. forumda bu konudan baya yazılar var ama çözüm yokk. linkler de eski zaten . vestel geri yükleme medyasını kullandım bi de. ama ses aynı problem, driver yüklü ama 'yüklü ses aygıtı yok' diyor:(((

Geri