Windows kurdum , güvenlik kartını şimdi mi takmalıyım?

Kodla Büyü

dervisahmet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğretmenler odasındaki bilgisayardaki güvenlik kartına virüs dolu sistemi kayıt etmişler.Sonuçta bilgisayar çok yavaş çalışıyordu ve sistemi temiz haline geri alamıyordum. Güvenlik kartını söküp windows kurdum.Şimdi güvenlik kartını takıcam ama windows çöker diye korkuyorum. Güvenlik kartını şimdi takarsam windows çöker mi yine?

Hocam ben hiçbir zaman güvenlik kartı ile oynamıyorum. Sadece yazılımsal olarak kaldırıp windowsu kuruyorum ve kurulum bitince driverını yükleyip yazılımsal olarak (açılışta) kuruyorum.

yok hocam windowsu kurduysanız pc ye takın guvenlik kartını pc açılıkende aktif edin Ctrl+home .zaten o ayarları alır güvenlik kartı.eskisiyle ilgisi yok yani .bitti gitti o

Bence sen o güvenlik kartını hiç takma onun yerine bilgisayara deepfrezee kur daha iyi

hocam çok format atıp güvenlik kartını kurdum, çökme falan olmadı.. baktınız çöktü, bidaha format atarsınız.. :+1:

yokki' Alıntı:
hocam çok format atıp güvenlik kartını kurdum, çökme falan olmadı.. baktınız çöktü, bidaha format atarsınız.. :+1:
:+1: :+1: evet bende çoğu kez yaptım
baktınız çöktü bi daha kurarsınız zor bişey değil ya
bi bilgi kaybıda yok, takmaya değmez

Hocam ben önce kartın sürücüsünü yüklüyorum daha sonra kartı takıp açılışta aktif hale getiriyorum işlem tamamdır. korkma çökme falan olmuyor. kolay gelsin.....

hocam güvenlik kartı sürücüsü olması lazım bilgisayarda..onu açınca kaldır seçeneği var.. tıklayınca kalkıyo..

Geri