windows me de usb tanımama problemi var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asa001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

asa001

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar okul labında win 98 yüklü,usb li klavye ve mouse aldık fakat bilgisayarlar tanımıyor.win me de böyle bir sorun var mı acaba.bir de deepfreeze in 2000/XP versiyonu var bende, bu win me de çalışır mı.son olarak ghost la yedek almak istediğimde win 98 de alamadım.hangi versiyonu kullanmak gerekiyor win 98 ve win me için .şimdiden teşekkürler

Tanır hocam ben ilk çalıştığım okulda memur bilgisayarı ve öğrenci bilgisayarlarını me kurmuştum çok da kötü değil işini görür.

programın hangi işletim sistemlerinde çalıştığına bakarsanız yada eski sürümlerini indirirseniz preblem kalmaz.

Hocam bende win 98 bilgisayarlar var bunlarda usb klavye ve mouse kullanıyorum.
Öncelikle birini tanıtıyorsunuz onun tanıtımı bitince diğerini takıp tanıtıyorsunu.
Örneğin klavyeyi taktığınızda yeni donanım bulundu uyarısı geliyor sürüyü bul diyorsunuz burda cd yolunu gösteriyorsunuz win 98 cdni cd rom takıp ileri ileri diyorsunuz donanımı bu şekilde tanıtıyorsunuz. Birini tanıttıktan sonra diğerine geçiyorsunuz.
Tabi bu tanıtımları yapabilmeniz için elinizde PS/2 girişli ya bir klavye ya da bir mouse oluyorki usb girişli donanımı tanıtabilesiniz.

Fare ve klavyenin Win 98 sürücülerini internetten bulup, indirip, bilgisayara tanıtabilirsiniz. Kısaca Win 98'de USB aygıtları otomatik olarak tanıtılmaz, beraberinde verilen sürücülerde tanıtılmaları gerekir.

hasari hocam dediğinizi ben bi kaç bilgisayarda denedim.oldu fakat deepfreeze yüklü bilgisayarlarda şifresini de bilmiyorum.undeepfreeze programıyla şifresini kıracam fakat ne cd sürücü var ne de usb yi görüyor.anlıyacağınız o yol uzun geldi bana.en iyisi tek tek formatlayıp win me yüklemek heralde.

Geri