windows millenium edition

Kodla Büyü

mehmetersin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
benimkisi bir umut ama elinde hala "türkçe" windows me bulunan arkadaş kalmışmıdır? nette tüm linkler ölü maalesef :(

gecenlerde 98 ındrmıstım. ama cd kayboldu. olsa upload ederdım. nette bulursun hocam cok aramamıstım 98 ı ben

ya bende ingilizcesi var türkçesi maalesef işletim sistemleri dvdmin perte çıkmasıyla yok oldu.çok makbule geçer :)
tnctr açılmıyor bende :) site faalmi şu an

üyeyim ama bugün site açılmıyor ilk oraya bakmıştım zaten :) linkleri özelden yollarsan çok sevinirim :)

mehmetersin' Alıntı:
benimkisi bir umut ama elinde hala "türkçe" windows me bulunan arkadaş kalmışmıdır? nette tüm linkler ölü maalesef :(

kendisini en son gördüğümde üniversitede öğrenci idim.

xp ile emekli etmiştik yıllar önce faz1 lab elden gelen bir şey yok. :( 98 me arasında geziniyor maalesef pc ler :puhaha:

darkprog' Alıntı:
gecenlerde 98 ındrmıstım. ama cd kayboldu. olsa upload ederdım. nette bulursun hocam cok aramamıstım 98 ı ben

tnctr ye ilçeden girilmiyor 1-2 gündür :) diğer yerlerdede me yok.98 elimde mevcut lazımsa yollayabilirimde

Win 98 ,Me,95,3.1 tüm sürümler var elimde en kısa zamanda hepsini upload edeyim arkadaşlara lazım oluyor sanırım...

Geri