windows ortamındayken xp işletim sistemini tekrar kurabilir miyiz?

Kodla Büyü

asa001

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar,bilgisayara açılışta cd den format atmayı denedim fakat monitörde ya da bilmediğim başka bir parçada sorun var ,monitör kendiliğinden kapanıyor,format işlemini tamamlayamıyorum. Bu yüzden başka bir format yöntemi bilen varsa bana yardımcı olabilir mi,mesela bilgisayarı açtıktan sonra işletim sistemini yükleme şansımız var mı?

hocam hangi aşamada monitör kapanıyor?

ramlerde problem olabilir. eğer 2 taneyse 1 ini çıkarıp öyle dene tekrar.

windows ortamındayken windowsu yeniden kurarsın tabi ama programların çoğunu da yeniden kurman gerekir ve bu işlemle c' yi silmeden yani formatlamadan xp yüklemiş oluyorsun windows açıkken windowsun bulunduğu sürücüyü silme şansın yok çünkü

KILIÇARSLAN' Alıntı:
windows ortamındayken windowsu yeniden kurarsın tabi ama programların çoğunu da yeniden kurman gerekir ve bu işlemle c' yi silmeden yani formatlamadan xp yüklemiş oluyorsun windows açıkken windowsun bulunduğu sürücüyü silme şansın yok çünkü

hocam windows ortamında xp yi nasıl yükleriz,programları tekrar yüklemek sorun değil,biraz bahseder misiniz,ya da yararlanacağım bi kaynak var mı

vmware, virtual pc adlı programlar işinizi görür. aslında yanlış bir cevap oldu ama neyse bu seferlik böyle :oops:

bizim cevabı dikkate almadın hala windowstan kurulum yapmanın derdindesin. olsa bile sağlıklı olmaz öyle, yardımcı olalım diyorz ama bizi dinleyen yok. neyse kolay gelsin size...

asa001' Alıntı:
KILIÇARSLAN' Alıntı:

hocam windows ortamında xp yi nasıl yükleriz,programları tekrar yüklemek sorun değil,biraz bahseder misiniz,ya da yararlanacağım bi kaynak var mı
hocam windows açıkken windows cd alıp takıyorsun cd sürücüye ve karşına bir pencere geliyor oradan xp ya da herneyse yükle diyosun bu kadar

farklı sürücülere farklı işletim sistemleri kuruyorum vista xp pardus olarak istediğime format atmam kolay oluyor

ama sırf monitör için windows ortamında format atmak pek makul değil sanırım monitör ekrankartı çözünürlük ayarlarıyla ilgili bir mevzu gibi geldi bana

Geri