Windows Xp %99 Download Takılma Hatası.

Kodla Büyü

neverjealous

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Windows Xp işletim sistemi kurulu temiz bir bilgisayarda ne indirmeye kalksam %99'da kalıyor ve tamamlamıyor. İnternette biraz araştırdım modem firewall falan demişler, ancak sıkıntı bu değil. Yanımdaki diğer bilgisayarlarda sorun yok. Cevabı bilen var mıdır? Saygılar.

bende de aynı problem oldu. modem yada firewall değil. Virüslerden kaynaklanıyor. Bilgisayara format attım ilk beş onda dakika birşeyler indirebildim ama sonra D'deki virüslerden dolayı tekrar aynı sıkıntıyı verdi. Tüm sabit diski biçimlendirdim anca öyle çözüldü. sende lisanslı bir anti virüs varsa temizlemeye çalış.

Modemin robotics sanırım. Yapılacak işlemler:

1. Pencere açılır.
2. Modem sökülür.
3. Modem pencereden atılır.
4. Pencere kapatılır.

Orbit ve flash get bu hataya sebep oluyordu sizde orbit veya flash get kurulu mu?

yolcum' Alıntı:
bende de aynı problem oldu. modem yada firewall değil. Virüslerden kaynaklanıyor. Bilgisayara format attım ilk beş onda dakika birşeyler indirebildim ama sonra D'deki virüslerden dolayı tekrar aynı sıkıntıyı verdi. Tüm sabit diski biçimlendirdim anca öyle çözüldü. sende lisanslı bir anti virüs varsa temizlemeye çalış.

Bunu denemedim hocam ancak ben de şüpheliyim, deneyeceğim.

halk' Alıntı:
Modemin robotics sanırım. Yapılacak işlemler:

1. Pencere açılır.
2. Modem sökülür.
3. Modem pencereden atılır.
4. Pencere kapatılır.

Modem'im robotics değil hocam.

hasari' Alıntı:
Orbit ve flash get bu hataya sebep oluyordu sizde orbit veya flash get kurulu mu?
Kurulu değil hocam. Hepinize teşekkür ederim, saygılar.

Bu sorunun kesinlikle modemle vs alakası yok hocam.
bende çok uğraştım ama çözemedim.
sonunda format atmak zorunda kaldım.

RAM yetmiyordur.

Veya antivirüs programı virüs bulmuştur.

Diğer tarayıcılarla veya download managerlarla deneyin.
Dosya ne tür? rar,doc,xls,exe,
hangi program kullanılıyor?

Olmadı format istiyordur.

wertyu6' Alıntı:

Son çare bunu da yaptım hocam. Hatta bütün diskleri biçimlendirdim. Ancak yine olmadı, hala şaşkınlık içerisindeyim. Saygılar.

neverjealous' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:

Son çare bunu da yaptım hocam. Hatta bütün diskleri biçimlendirdim. Ancak yine olmadı, hala şaşkınlık içerisindeyim. Saygılar.
bütün diskleri biçimlendirdim derken c yi de biçimlendirip yeni bir xp kurduğunu mu
söylüyorsun? :?:

The Formator' Alıntı:
neverjealous' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:

bütün diskleri biçimlendirdim derken c yi de biçimlendirip yeni bir xp kurduğunu mu
söylüyorsun? :?:

Evet sayın hocam, c,d ne varsa sildim yeni bölüm oluşturdum. Hatta başka bir Windows xp cd'si ile kurdum, sonuç yine aynı :cry:

Hocam modem yazılımını güncelledin mi? Başka bilgisayarlar da bunu yapıyor mu?

hasari' Alıntı:
Hocam modem yazılımını güncelledin mi? Başka bilgisayarlar da bunu yapıyor mu?

Güncellemedim hasari hocam. Modeme bağlı 7'li ve Xp yaklaşık 10 bilgisayar var, sadece bu pc'de sıkıntı var. Saygılar.

hocam bende çok sık karşılaştım bu sorunla ya ramlari çıkart tak yada 2li ise teker teker dene sonra diğerine tak.ayrı slotlarla atmaya çalış.benimkiler böyle çalışıyor.hard disk te büyük bir sorun yoksa böyle çözüluyor.

neverjealous' Alıntı:
Çözümü bilen arkadaş?

hocam siz çoktan çözmüşsünüzdür sanırım ama bu sayfa konu ile iligi google da ilk çıkan sayfalardan biri.. uzunsüre benim başımı bu sıkıntı ağrıttı.. çözüm arayan arkadaşlar için yazıyorum..

sorun: VİRÜS. ben bu sorunu yaşadığımda dosyalarımı harici diske yedekledim ve bilgisayara format attım.. yeni işletim sistemini kurdum.. sorun yoktu.. harici diski bilgisayara taktığım an sorunu yeniden yaşadım.. bilgisyara antivirüs programı (nod32) yükledim.. tarattım. birşeyler buldu ve sildi.. sonrasında sorun ortadan kalktı..

helfgott' Alıntı:
neverjealous' Alıntı:
Çözümü bilen arkadaş?

hocam siz çoktan çözmüşsünüzdür sanırım ama bu sayfa konu ile iligi google da ilk çıkan sayfalardan biri.. uzunsüre benim başımı bu sıkıntı ağrıttı.. çözüm arayan arkadaşlar için yazıyorum..

sorun: VİRÜS. ben bu sorunu yaşadığımda dosyalarımı harici diske yedekledim ve bilgisayara format attım.. yeni işletim sistemini kurdum.. sorun yoktu.. harici diski bilgisayara taktığım an sorunu yeniden yaşadım.. bilgisyara antivirüs programı (nod32) yükledim.. tarattım. birşeyler buldu ve sildi.. sonrasında sorun ortadan kalktı..

hocam bende sorun çözüldü, formattan hemen sonra virüs programı kurdum ve buna göre yedeklerimi kurdum. devamlı tarama yaptım, sorun kalmadı.

Geri