windows xp etkinleştirme sorunu

Kodla Büyü

zeyneparac

Üye
merhabalar arkadaşlar okuldaki bir bilgisayarda etkinleştirme süresi dolmuş ve oturum açılmıyordu format attım tekrar ve yine 30 günlük etkinleştirme süresi veriyor şifre giriyorum kabul etmiyor internetten biraz araştırma yaptım denedim anlatılanları ama benim yaptığım olmadı şu yolu denedim
- Başlat>Çalıştır>Regedit
- HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\Currentversion\wpaevents da OOBETimer ı çift tıkla. 'ca' dizesini sil.. tamam deyip Regedit den çık.
- Başlat>Çalıştır> "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" deyip enter a bas(tırnak işaretleri olmayacak).
- 2. seçeneği (telefon ile aktivasyonu tıkla)
- buradan ürün anahtarını değiştir seçeneğini seç ve ordaki ürün anahtarını değiştirip güncelle butonuna tıkla
- Restart atın.
- tekrar Başlat>Çalıştır> "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" deyin(tırnaklar olmayacak dikkat edin). Çıkan menüde "Ürününüz zaten atif edilmiştir" diyecek.
-Artık rahat rahat update edebilirsiniz

ben ürün anahtarını girince yanlış diyor ama orjinal ürün anahtarı başka şifrelede denedim olmuyor ne yapabilir acaba lütfen yardım edin ya çıldırmak üzereyim... :cry: :cry: :cry: :cry:

zeyneparac' Alıntı:
merhabalar arkadaşlar okuldaki bir bilgisayarda etkinleştirme süresi dolmuş ve oturum açılmıyordu format attım tekrar ve yine 30 günlük etkinleştirme süresi veriyor şifre giriyorum kabul etmiyor internetten biraz araştırma yaptım denedim anlatılanları ama benim yaptığım olmadı şu yolu denedim
- Başlat>Çalıştır>Regedit
- HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\Currentversion\wpaevents da OOBETimer ı çift tıkla. 'ca' dizesini sil.. tamam deyip Regedit den çık.
- Başlat>Çalıştır> "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" deyip enter a bas(tırnak işaretleri olmayacak).
- 2. seçeneği (telefon ile aktivasyonu tıkla)
- buradan ürün anahtarını değiştir seçeneğini seç ve ordaki ürün anahtarını değiştirip güncelle butonuna tıkla
- Restart atın.
- tekrar Başlat>Çalıştır> "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" deyin(tırnaklar olmayacak dikkat edin). Çıkan menüde "Ürününüz zaten atif edilmiştir" diyecek.
-Artık rahat rahat update edebilirsiniz

ben ürün anahtarını girince yanlış diyor ama orjinal ürün anahtarı başka şifrelede denedim olmuyor ne yapabilir acaba lütfen yardım edin ya çıldırmak üzereyim... :cry: :cry: :cry: :cry:

Bunu deneyin, sorun kalmaz.

Ekli dosyalar

• xp.rar
    xp.rar
    62.6 KB · Görüntüleme: 5,840
çok teşekkür ederim artık etkinleştirme penceresinde ' windows zaten etkinleştirildi. çıkmak için tamam tıklayın ' die bir yazı çıkıyor inannın nasıl mutlu oldum anlatamam yardımlarınız için çok teşekkür ederim çok sağolun :D :++: :alkis:

arkadaşlar hangisini kullundınız? ben sawash hocamın paylaştığı ile yaptım olmadı. diğerini de indiremedim.

peki hangi programla yaptın hocam
bilgisayarhocam'ın ki mi yoksa
sawash hocamın ki mi?

arkadaşlar bende windows oturum açılırken kullanıcı adı şifresini giriyorum etkinleştirme hatası uyarısı veriyor. acaba bu işi format atmadan da halledebilirmiyim? güvenli oturumda açıyorum sistemi. ordan sistem geri yükleme yaptım olmadı. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Biz de de ben denedm bilgisayar etkinleşti dedi. Etkinleşmiş gibi görünmesine rağmen windows gitti :)

Hocam Allah razı olsun bende yaptım.
Ama bilgisayar her açılışta "windows Etkinleştirelim" çıkıyor
ne yapmam gerekli

Geri