Windows Xp Guest şifresi sorun

Kodla Büyü

cigidem

Aktif Üye
Arkadaşlar Vestel laboratuarımda bütün pclerde Guest hesabı var ağdan bilgisayarlara erişmek istediğimde bu guest hesabı için parola istiyo, bu parola nasıl silinebilir? .Sanırım kurulurken eklenmiş, nasıl yok edilir? Bi yardımcı olursanız çokkk sevindirirsiniz beni :cry:

hocam winkey adlı mini biprogramvar.bunu cdnize atın.bilgisayarı cdromdesteği ile başlatın hangioturumdaparola olduğunuve değiştirmekistediğinizisoran kısımlar gelecek.ingilizceamaanlaşılır.12345 vereyimmi falan diyor yeni şifreyi. araştırırsanız programı ve kullanımını bulabilirsiniz.ilerdede işinize yararoldukça basit ve kullanışlı. sanırım forumdaverilmişti.

hocam guest hesabıparolasıdeğilmi.tekrar okuyunca yanlışmı anladım dedim

Admin yetkili kullanıcıdan giriş yapın. Bilgisayarım simgesi ne sağ tıklayın ve yönet'e tıklayın.
Bilgisayar yönetimi penceresi gelecek. Burada Yerel Kullanıcılar ve Gruplardan Guest hesabına sağ tıklayın parola belirle seçin. İstediğiniz parolayı verin yada boş bırakın partola kaldırılsın.

Admin yetkili kullanıcıdan giriş yapın. Bilgisayarım simgesi ne sağ tıklayın ve yönet'e tıklayın.
Bilgisayar yönetimi penceresi gelecek. Burada Yerel Kullanıcılar ve Gruplardan Guest hesabına sağ tıklayın parola belirle seçin. İstediğiniz parolayı verin yada boş bırakın partola kaldırılsın.
Bunu denedim hiçbir değişiklik olmadı hocam ağ parolası yine istiyo

Hocam yeniden Ağ bağlantılarımdan ev ve küçük işyeri ağı kursanız sonunda dosya ve yazıcı paylaşımını açsanız olabilir.

Geri