Windows xp Lite 291 mb güncel

Kodla Büyü

serdengeçti

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
windows xp lite (hafifletilmiş ) versiyondur. içeriğinde eylül 2011 e kadar çıkan güncellemeler dahil edilmiştir. güncel satalar eklenmiştir. uzakdoğu dilleri , el ile kurulum yüksektme , örnek müzikler vs çıkarılmıştır. işletim sistemi stabil çalışmaktadır. ilk kurulumda 90-100 mb ram kullanır sadece. lablarda ve eski bilgisayarda kullanılmasını tavsiye ediyorum

windows xp lite stabil sürüm

ağ bağlantılarında sorun çıakrmı bunun.evdeki eski pc de kullandım iyiyidi.okulda denemedim netsupport vs falan sorun çıkmaz inşallah

mostwanted' Alıntı:
ağ bağlantılarında sorun çıakrmı bunun.evdeki eski pc de kullandım iyiyidi.okulda denemedim netsupport vs falan sorun çıkmaz inşallah

hocam ağ bağlantıları ile ilgili bileşenler çıkarılmamış dolasıyla sorun çıkarmaması lazım. Kurulumu gerçekleştirirseniz lütfen bizimle paylaşın :)

serdengecti' Alıntı:
mostwanted' Alıntı:

hocam ağ bağlantıları ile ilgili bileşenler çıkarılmamış dolasıyla sorun çıkarmaması lazım. Kurulumu gerçekleştirirseniz lütfen bizimle paylaşın :)

labarotuarı elden geçirecem.bunu kurmayı düşünüyorum.netop ta falan sıkıntı çıkarmaz inşallah

ağ ile ilgili bir bileşen çıkarılmamış hocam deneyebilirseniz bizimle paylaşır mısınız

Geri