windows xpe hakkında

Kodla Büyü

engin20020

Aktif Üye
arkadaşlar harddiskimdeki bir bölümü göremez olmuştum. bazı işlemler yaptım bilgisayarımı yeniden açtım bu hatayı verdi. windowsu yeniden üstüne kurmayı deniyorum olmuyor. ne yapmalıyım. windows 7 yüklü idi

Re: BOOTMGR eksik yeniden başlatın

arkadaşlar bilgisayarımı açamıyorum. ve formatta atmak istemiyorum. c ve d sürücülerim full dolu.
bana bir program önerin. cd yada dvd den açılış yapsın c ve d sürücümü göstersin. ben içindeki bilgilere ulaşabileyim ve flash bellek yada harici harddiske bilgilerimi kopyalayabileyim.
böyle bir program varmı acaba acil ne olur yalvarırım...

cd den çalışan windows xpe var , o işini görür. Yada harddiskini başka bilgisayara 2. harddisk olarak tak.

dostlar bu windows xpe benim vista kurulu ancak açamadığım problem çıkaran bilgisayarımda açılırmı. işimi görürmü

acronis true image enterprise server her türlü işini görür.
1-acronis kurtarma cd ile bilgisayarı başlat. harici hardisk takılı olsun.
2-önce yeni (harici) diski ekle (add new disk) iki bölüme ayır.
buraya kadar ki kısmı bir dakika sürmez.
3-Şimdi disk klonlama seç, source disk (kaynak) ve target (hedef) belirle.
4-harddiski aynen kopyalar. Boyuta göre 20-50 dk sürer

bir şey daha sormak istiyorum. internetten bulduğum kurulumu direk cd ye mi yazdıracağım. yoksa programı kurduktan sonra boot cd si oluşturma seçeneği varmı

programda bootable rescue media oluşturma seçeneği mevcut. Ama widows un açılyor ve diskin bir bölümünü göremiyorsan farklı bir yol dene.
-bilgisayarıma sağtıkla
-yönet
-disk yönetimi
-okunmayan bölümü sağ tıkla
-özellikler-araçlar-hata denetimi-şimdi denetle
-çıkan iki kutuyu seçip başlat. muhtemelen bu sorunu çözer

yok dostum windowsum açılmıyor. daha doğrusu bir ara açılıyordu. o zaman dediğini denemiştim ama yemedi maalesef.
şimdi boot cd oluşturup açılışı ordan yaparak dediklerini uygulayacağım değilmi

engin20020' Alıntı:
dostlar bu windows xpe benim vista kurulu ancak açamadığım problem çıkaran bilgisayarımda açılırmı. işimi görürmü
evet bilgisayarının cd den açarsın yedeğini alacağın bilgileri flashına ve ya taşınır diske gönderip kurtulursun

Geri