Windows7 drive yoksa?

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Philips ToUcam Pro II PCVC840K bu marka webcam var okulda ve netten ne kadar aradıysamda win7 driverı yok.Okulda lys sınavları için kayıt yapacaz bilgisayara format atmak istemiyorum ne yapmalıyım bu driverı nasıl bulabilirim netten bayağı araştırdım yok.Çözüm ne olabilr arkdaaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Ekli dosyalar

• 53_287_2.jpg
    53_287_2.jpg
    29.4 KB · Görüntüleme: 893
Denedim ancak sisteme(ygs) girince kamera bulunamadı tekrara deneyiniz diyor.Zaten xp versiyonunu yükleyince kamera simgesini tıklayınca sistemin kabul etmediğini belirtiyor.

daha kısa bir yol istiyorsan xp yüklü bir kasa koy.[/quote]

Güzel bir çözüm :) Bende aynen öyle yaptım en nihayetinde ancak bu gün açık lise sınavı vardı gittim okula baktım idareci arkadaşımız şakayla karışık kamera tanıtamadımğımdan bahsetti(çok umursamadım tabi) ama belki çözümü vardır diye buradan yazdım.

driver pack 2013 ile deneyin olmadı heralde firmware güncelleme lazım.bide aygıt yöneticisinde sürücü yazılımını güncelleştir deyip otomatik arayı seçin belki internette bulur.
firmware güncelleme için (alıntıdır)
Phılıps tuocam pro 840 modeli webcam'ım vardı, birtürlü düzgün şekilde win7 de çalıştıramıyordum.Yoğun araştırmalarım sonucunda aşağıda linkini vereceğim bir websayfası buldum ve orada yazılan uygulamaları yaptım.Şu anda bendeki Toucam pro'ya firmware güncellemesi yaparak bir üst model olan SPC 900NC modelinin firmwareni yükledim.Bu yüklediğim yeni firmware ile win7 32,64 bit bütün windowslar da çalışabiliyor webcamım sizede bu updateyi yapmanızı tavsiye ederim.

http://www.astroromp.com/astronomy/upgr ... rmware.htm

Hocam sürücüsü var ancak yukarıdada belirttiğim gibi eski bir webcam win7 sürücüsü mevcut değil.Ya xp mode vs kullanacağız ya da arkadaşın dediği gibi xp kasayı kısa süreliğine kullanacağız.

Geri