Nasıl bir başlık yardımcı olsanızogretmen006' Alıntı:başlığı değiştirsen cevabı daha kolay bulursun yoksa millet okur geçer hocam
nlite diye bir program ile office vb. programlar eklenebiliyor du bir zamanlar Tabi o zaman xp kullanıyordukyakuphan' Alıntı:Windows7+office2007 tek DVDde var mı?
şeklinde değiştirseniz iyi olur demiş arkadaş. Bu haliyle sanki böyle bir DVD var da paylaşmışsınız gibi olmuş.
Önceki mesajımdaki cevabı beğenmediniz mi?
"Windows7+office2007 tek Dvd arıyorum" diyebilirdiniz. Sanki paylaşımda bulunmuşsunuz gibi başlık açmışsınız.eridim' Alıntı:Nasıl bir başlık yardımcı olsanızogretmen006' Alıntı:başlığı değiştirsen cevabı daha kolay bulursun yoksa millet okur geçer hocam
Aynısını ben yaptım, ama XP'deyakuphan' Alıntı:All in One türü olmayan sadece tek bir sürümün bulunduğu (AIO olanlar yaklaşık 4 GB yer kaplıyor, tek sürüm olanlar 2,5-3 GB yer kaplarlar) bir Windows 7 iso dosyası bulun, poweriso gibi bir iso düzenleyici programla açıp, iso içerisine istediğiniz programları ekleyin ve kaydedin. Iso'yu DVD'ye yazıp, kullanın.
Bahsettiğiniz şekilde hazır bir kalıbın olma ihtimali düşük.
Bahsettiğinizi Windows 7 için yapmak için RT 7 Lite isimli program ya da WinToolkit isimli program kullanılıyor. Bunlarla güncellemeleri, servis paketlerini, sürücüleri kurulumlara ekleyebilir, katılımsız kurulum gerçekleştirilmesini sağlayabilir, katılımsız kuruluma sahip programların otomatik olarak kurulmasını sağlayabiliyorsunuz.sert_hard' Alıntı:Aynısını ben yaptım, ama XP'deyakuphan' Alıntı:All in One türü olmayan sadece tek bir sürümün bulunduğu (AIO olanlar yaklaşık 4 GB yer kaplıyor, tek sürüm olanlar 2,5-3 GB yer kaplarlar) bir Windows 7 iso dosyası bulun, poweriso gibi bir iso düzenleyici programla açıp, iso içerisine istediğiniz programları ekleyin ve kaydedin. Iso'yu DVD'ye yazıp, kullanın.
XP pro sp2, driverlar, ofis 2003, nss 10.6, onparmak, redhouse sözlük, drive vaccine v.s. programları ultraiso ile kurulum cd'si içine attım, ana dizine de kurulum için setup kısayolları attım. Tek cd ile hem format, hem driver hem de program kurulumu yapıyorum.
paylaşılan bir link bulabilirsek başlığı degistirmeme gerek kalmayacakmystreous' Alıntı:"Windows7+office2007 tek Dvd arıyorum" diyebilirdiniz. Sanki paylaşımda bulunmuşsunuz gibi başlık açmışsınız.eridim' Alıntı:Nasıl bir başlık yardımcı olsanızogretmen006' Alıntı:başlığı değiştirsen cevabı daha kolay bulursun yoksa millet okur geçer hocam
..serdengecti' Alıntı:Dün yaptığım bir sürüm var windows 7 ultimate (ie10 eklenmiş), microsoft office 2010, winrar , klcodec, silveright , adoba flash player vs ilk kurulumda hepsi hazır halde geliyor. güncellemelerin tamamı yapılmış bir şekilde. fakat aldığımız bir karar gereği malesef artık bbnette paylaşım yapmıyorum.
"Gösteririm ama vermem" olmuş buserdengecti' Alıntı:Dün yaptığım bir sürüm var windows 7 ultimate (ie10 eklenmiş), microsoft office 2010, winrar , klcodec, silveright , adoba flash player vs ilk kurulumda hepsi hazır halde geliyor. güncellemelerin tamamı yapılmış bir şekilde. fakat aldığımız bir karar gereği malesef artık bbnette paylaşım yapmıyorum.
paylaşım senin ruhunda var hocam. Ne kadar da kızsan, dayanamazsın senserdengecti' Alıntı:bugün bi iki makineye kurayım test edeyim. internete koyarım
hocam bende alabilir miyimserdengecti' Alıntı:windows 7 ultimate
15 nisan 2013 tarihine kadar güncellenmiştir. içerisine
adobe flash player
java
microsoft silverlight
programları aktarılmıştır.
ayrıca office 2010 Profesyonel sürümü kurulmuştur.
sistemi yükleyince kurulu olacaktır.
3 arkadaşa pm attım. güle güle kullanın
hocam istediğimiz programları doğrudan root a mı yoksa belli bir klasöre mi atmalıyız?yakuphan' Alıntı:All in One türü olmayan sadece tek bir sürümün bulunduğu (AIO olanlar yaklaşık 4 GB yer kaplıyor, tek sürüm olanlar 2,5-3 GB yer kaplarlar) bir Windows 7 iso dosyası bulun, poweriso gibi bir iso düzenleyici programla açıp, iso içerisine istediğiniz programları ekleyin ve kaydedin. Iso'yu DVD'ye yazıp, kullanın.
Hocam bizi böyle güzel çalışmalardan mahrum bırakmayın Lütfen.serdengecti' Alıntı:Dün yaptığım bir sürüm var windows 7 ultimate (ie10 eklenmiş), microsoft office 2010, winrar , klcodec, silveright , adoba flash player vs ilk kurulumda hepsi hazır halde geliyor. güncellemelerin tamamı yapılmış bir şekilde. fakat aldığımız bir karar gereği malesef artık bbnette paylaşım yapmıyorum.