Windowsda sol taraftaki ayrıntılar bölümü gözükmüyor!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CeM_G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

CeM_G

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar hani windows daki sol taraftaki mavi bölüm varya dosyaların ayrıntılarının olduğu bölüm orası yok.aradım taradım ama nereden olduğunu bulamadım.ve ayrıca araçlar menüsündeki klasör secenekleri menüsüde yok.nere gitmiş bunlar yaw.bi yardımcı olursanız cok sevinirim.
bu arada fatihpc uyardığın için teşekkür ederim.ben de ne akla hizmet sağ yazdıysam.dalgınlığıma geldi sanırım :D

arkadaşım o sol tarafta değil mi sanki? yanlış hatırlamıyorsam?

Eğer klasör seçenekleri yok ise virüs giemiştir bana da olmuştu aynısı ondan biliyorum. :)

peki ne yapacam format mı atıcam makinaya.bu okuldaki öğretmen pc si yaw.

Hocam adaware ve virüs programlarıyla taratın. Büyük ihtimal spylar basmış bilgisayarınızı :)

teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için.pazartesi ilk işim olacak bu :D

CeM_G hocam,

Bu kesin trojan işi.

Eklediğim reg dosyası ile "klasör seçeneklerini" geri getirebilirsin, tabi trojan daha marifetli olabilir. :)

Tabi gönderdiğim dosya sadece klasör seçeneklerini geri getirecek, trojanı temizlemek için bir spyware veya anti virüs kullanmak tabi ki daha mantıklı.

O sol taraftaki bölmeyi de zaten klasör seçeneklerinden geri getirebilirsin.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

evet hocam sol tarafı geri getirebilmek için ilk önce klasör seceneklerini denedim ama bi baktım ki yok.daha önce başıma gelmediği içinde bilmiyordum.pazartesi günü bunu deneyeceğim ve sonucunu pauyaşacağım sizlerle.yardımlarınız için teşekkür ederim.

Geri