Wirelessı görmüyor? :S

Kodla Büyü

furkanhoca

Süper Üye
Süper Üye
şimdi gözlerinizi kapatın ve bir internet ağı düşünün. bu ağa kablosuz olarak arkadaşımın bilgisayarından ve benim akıllı telefondan bağlanabiliyoruz. ancak benim notebook bu ağı hiç görmüyor bile. ( benim notebook okuldaki ağa sorunsuz bağlanıyor )

sizce bu sorun ne ile alakalı olabilir ? Bilgisayarımda win 8 yüklü.bununla ilgili bir durum olabilir mi ?

Re: Gerçekten ilginç bir sorun :S

hocam senin notebooku modemin yanına götürdüğünde de mi görmedi?

@ s_handan hocam , muhtemelen ağın sahibi de kablosuz bağlanıyor , deneme imkanım olmadı.

@ sivayseri hocam , ağ kaynağı komşu olduğu için modeme yaklaşma fırsatım olmadı . ama telefonumda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum bu ağı

Windows 8 yüklü makinenin çekim gücü düşük olduğu için görmüyor olabilir mi?

Bağlanamadığınız ağın şifreleme özelliklerinden kaynaklanan bir durum olabilir.

Aklıma gelenler bunlar

Sizin laptopun wirelles çekim gücü düşük bu sebeple görmüyordur.

@ dotcom hocam , şifrelemedeki uyumsuzluğu daa önce başka bir modeme bağlanırken yaşamıştım , bu sefer de aynı şey aklıma geldi ama gördüğüm kadarıyla şifrelemeler uyuyor.

@ hasari hocam , çekim gücü konusunda win 7 kursam daha iyi olur diye düşünüyorum en azından denemiş olmak açısından. ama şuanda okuldayım , win 7 indiremiyorum. acaba okuldan indirebileceğim bir link var mı ?

Win7 zamanın varsa dene ama bir faydası olmayacaktır çünkü wirelles chip seti ile alakalı bir durum bazılarının çekim gücü düşük.

twitterdan bi yaz..
belki çözüm gelir :D

Ekli dosyalar

• images (3).jpg
    images (3).jpg
    8.9 KB · Görüntüleme: 544
Windows 8 ile okulda sorunsuz bağlanıyordum, makinayı açtım kapattım kablosuz açık olduğu halde hiç bir ağ bulmadı bir kaç kapa açtan sonra Driver kaldırıp tekrar kurdum sorun halloldu.

Geri