Wireless adaptör görüşleri

Kodla Büyü

orangeroom

Site Gezgini
Selamlar,
Meb interneti sürekli koptuğu için, gerekli zamanlarda cep telefonunu modem olarak kullanarak masaüstü PC'yi internete bağlamak istiyoruz. Bunun için wireless usb adaptör bakıyorum. İnternette araştırdım, söylenene göre modemin adaptör hızını destekliyor olması gerekiyormuş. Ama biz cep telefonundan bağlanacağımız için, sorun olur mu, bilenler aydınlatırsa sevinirim :)

811 b/g/n uyumlu bir adaptor alırsanız sorun olmaz.

Harici antenli ve uzatma kablolu bir adaptor secerseniz uzaktan baglanti problemi olmaz. 7200nd tavsiye ederim.

Hocam o kadar işle uğraşana kadar telefonu kabloyla bağlasan hem hız kaybı olmaz hemde telefon şarj olur.

Telefondan kablolu internet paylaşımı yapılabildiğini bilmiyordum.Çok mantıklı. Yalnız telefonun usbden şarJ edilmesi telefona zarar veriyor diye biliyordum.Bu ne kadar doğru acaba sürekli usb ile takılması zarar verir mi?

Hocam normalde zararlı ama bazı telefonlarda bataryası söktüğünde açık kalıyor eğer bataryası söktüğünde açık kalıyorsa batarya söküz kullanman en güzeli

Telefonu USB ile şarj etmek niye zararlı olsun ki? Şarj ettiğiniz şarj aleti mi daha hassas bir voltaj ayarı yapıyor yoksa anakartınız mı? Anakartınızın(dolayısıyla güç kaynağının) işlemci'ye, RAM'e, vs. verdiği voltaj %1 değişince bile sistemde problem olur. Anakartınızın USB yuvaları kadar hassas ve düşük akımlı (500 mA) bir şarj istasyonu varken %10 voltaj hassasiyeti olan seyahat şarj aletleri ile şarj edenlere hayret ediyorum.

Telefonunuzu USB'den şarj etmenin tek kötü tarafı şarj aletinize göre geç şarj etmesidir. Örneğin şarj aletiniz 1500mA ise (üzerinde yazar), USB 500mA, dolayısıyla üç kat daha yavaş şarj edecektir. Şarj aletiniz 1 saatte şarj ediyorsa USB 3 saatte şarj eder.

Batarya sökmeye falan da gerek yok. Zaten %100 dolunca batarya bağlantısı kesilir, sadece şarj cihazı ile çalışır.

Bence lamba tipi kullanın derim.Kullananlar memnun.
Buradan daha ucuza alabilirsiniz.
http://www.aliexpress.com/item/WF51...able-high-power-led-bulbs/1263449840.html?s=p
WF510-E27-WiFi-Lamp-Adapter-works-with-the-E27-triac-dimmable-high-power-led-bulbs.jpg_50x50.jpg

Geri