wireless modemler için anten

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kerox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kerox

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar usb robotics güzel bir modemim va 3 senedir de kullanıyom tık demedi ama anten 2db lik... başka bir yüksek db li anten almak istiyorum. ev taşıdım 2 alt kata modem yukarı katta arkadaşların evde durcak. duvar pencere delip kablo kirliliğide yapmak istemiyom öneriniz varmı nerden bulabilirim.. bu usb wirelees aparatları işime yarayabilirmi... görüşlerinizi ve ilginizi bekliyorum....

daha güçlü bir anten takabilirsin ama modeminde destekliyor olması lazım,
en güzeli kablolu bağlantı çünkü kablosuzda çok sorun çıkıyo verim alamıyorsunuz bazen.

ben başka bir şey duymuştum hocam... Uydu antenlerini wireless ekleyerek 100- 150 metre sinyal gücünü arttırıyormuş... Ne kadar doğru bilmiyorum artık..

benim pek inanasım gelmedi açıkçası bu şekilde yapmakda gayet zor orta noktaya değirmek sadece ben 9db yada 8 db lik bir antenle deneme yapacam ama nette pek yok gittti gidiyor sitesinde var acaba nasıdır bileniniz kullanananız bu site ve antenlerden.... birde uydu antenine bağlamadan söz ediliyo yapılabiliyor ise nasıl yapılacak bilen varsa merak ediyorum...... şimdidien teşekkürler....

arkadaşım bendede sendeki gibi bir sorun vardı...kendi evime 1 tane access point aldım sorun çözüldü..özellikle robotics bu anlamda çok başarılı...

Geri