Wireless Nano Alıcılı Mouse Neden Yavaş?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hasari hocam bende de noktai nkt-122 var yeni aldım.

siz farede nasıl pil kullanıyorsunuz? benim aldığım fare hiç çalışmıyor. AAA ince pil ile çalışıyor, içinden çıkan pilleri denedim çalışmadı, evdeki kumandaların pillerini denedim yine çalışmadı. acaba şarjlı pilmi kullanmak gerekiyor? açınca altındaki kırmızı ışık 1 sn kadar yanıyor sönüyor sonra.

Yanında inca AA pilleri gelmişti bunu ancak 1 ay kullanabildim. Daha sonra jarzlı pil aldım şimdi şarzlı pil kullanıyorum. Fakat yavaşlığından kullanmıyorum bir kenara attım. Normal kablolu mouse kullanıyorum. Bu mouse gözünü seveyim canar vallah. Ama şu kablosuz tam bir hayal kırıklığı. :(

o zaman benim aldığım farede sorun var galiba
benimki 1 ay değil daha imleci 1 pixel bile oynatamadı.

Mutemelen sorun vardır pilin takıldığı yerlere bakın oksitlenme filan varsa temizleyin iletim gerçekleşmiyor olabilir.
Servise yaptırmak için hiç uğraşmayın zaten işe yaradıkları yok. :)

hasari' Alıntı:
Mutemelen sorun vardır pilin takıldığı yerlere bakın oksitlenme filan varsa temizleyin iletim gerçekleşmiyor olabilir.

hocam fare daha sıfır yeni aldım hiç kullanamadım, oksitlenme falan olması mümkün değil.
kullansam ve sizinki gibi yavaş olduğunu bilsem hiç uğraşmam.
kullanamayınca bilmiyorum nasıl bi performans verecek bakalım.

hem44' Alıntı:
hasari' Alıntı:

hocam fare daha sıfır yeni aldım hiç kullanamadım, oksitlenme falan olması mümkün değil.
kullansam ve sizinki gibi yavaş olduğunu bilsem hiç uğraşmam.
kullanamayınca bilmiyorum nasıl bi performans verecek bakalım.
Ürün depolarda beklerken olabiliyor. Ama sizinki pilde zayıf olabilir bozukta olabilir. Jarzlı pillerle bir deneyin derim.

bende şarjlı pil alıp onunla denemeyi düşünüyorum (altında rating 3v=15 mA yazıyor, 1500 lük pil istiyordur belki) bakalım işe yarayacakmı artık olmadı aldığım yere göndereceğim zaten.

hocam sizde keşke a4 tech microsoft gibi markalardan alsaydınız onları kullananlar var çevremde ve memnunlar.
bende keşke bilindik markalardan alsaymışım.

Tüm yorumlar olumluydu bende aldım.
Hocam siz çalıştıracak olursanız buradan hızınıda paylaşım bakalım sorun benim mousedemi yoksa genel bir sorunmu var.

hasari' Alıntı:
Tüm yorumlar olumluydu bende aldım.
Hocam siz çalıştıracak olursanız buradan hızınıda paylaşım bakalım sorun benim mousedemi yoksa genel bir sorunmu var.

tamam hocam çalışırsa burada paylaşırım sonucu.
15mA ne demek bilginiz varmı elektrik konusunda?

Geri