wireless printer

Kodla Büyü

melissa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar wireless printer aldım.bu özelliği kullanarak nasıl laptoptan print alabilirim.kablolu bağlanmadan wireless ile 2 bilgisayarımdan da çıktı almak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

hocam pardon aceleden unutmuşum.aldığım printer Epson Stylus BX320FW 4 özellik br arada
scanner,printer,fotokopi ve fax.aynı zamanda wireles özelliğide var.ben kablo bağlamadan wifi üzerinden laptoptan çıktı almak istiyorum.yani küçük bir ağ kurmak istiyorum.diğer odalardaki bilgisayarlardanda direkt çıktı gönderebilsin.Yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

printer yerine "yazıcı", scanner yerine de "tarayıcı" mı demeliyiz acaba? keza bu terimlerin Türkçeleşmesini sağlayacak en önemli insanlardan biriyiz. öğretmenlik tarafımızın dışında da..

önce kablo takarak tanıt printeri. driverları yazılımları felan kur usb kablo takılı iken. zaten kurulumun sonlarına doğru wireless ayarları geliyor modemi felan tanıtıyorsun printere yada printere modem i tanıtıyosun. sonrası otomatik zaten. ben de hp kablosuz yazıcı aldım böyle yaptım.

dedilerinzin hepsini yaptım.ama genede çıktı alamıyorum.genede yardımlarınız için teşekkür ederim.

sgulkurusu' Alıntı:
printer yerine "yazıcı", scanner yerine de "tarayıcı" mı demeliyiz acaba? keza bu terimlerin Türkçeleşmesini sağlayacak en önemli insanlardan biriyiz. öğretmenlik tarafımızın dışında da..
eğer biliyorsanız !bildiklerinizi paylaşıp eleştiriyi sonradan yapsaydınız daha çok mutlu olurdum.eleştiri yapmak her zaman çok kolaydır.ama biz öğretmenlerin birinci vazifesi olumlu ve yapıcı olmaktır.öğrencilerimize yapıcılığımızla örnek olmalıyız.ve yardımseverliğimizle.Bilgi paylaştıkça çoğalır. yaşama daha olumlu bakmalıyız.

Geri