bir wireless sürücüsünün bu kadar zor kurulacağı aklıma gelmemişti. Yeni aldığım bilgisayarda bişey yüklü değildi. Windows'u yükledikten sonra sürücü cd'sinden sürücüleri yükledim. Fakat bir türlü wireless ile bağlanamadım. Sürücü cd'sinde;
1-Wlan - Intel(klasörü ve içinde autorun uygulaması var)
2-Wimax - Intel((klasörü ve içinde autorun uygulaması var)
3-Wlan - Atheros /Broadcom (klasörü ve içinde setup uygulaması var)
sürücü yüklemesinde şöyle yönerge var. Intel sürücü wireless için sürücüleri yüklerken;önce 1 sonra 2 numaralı klasördeki autorun çalıştır. Eğer intel olmayan wireless sürücüsü ise 3 nolu klasördeki setup çalıştır.
1-2 kuruyorum wireless bağlantıları görüyor. Bağlan diyorum ağ bağdaştırıcısını göremiyor.
3.nolu klasördeki setup kuruyorum. Daha önce kurulanları siliyor. Artı 3. nolu klasörlerin içinde Atheros ve Broadcom diye iki klasör var onların içinde de setuplar var. Şimdi ben hangi setupları çalıştırıp kuracam
1-Wlan - Intel(klasörü ve içinde autorun uygulaması var)
2-Wimax - Intel((klasörü ve içinde autorun uygulaması var)
3-Wlan - Atheros /Broadcom (klasörü ve içinde setup uygulaması var)
sürücü yüklemesinde şöyle yönerge var. Intel sürücü wireless için sürücüleri yüklerken;önce 1 sonra 2 numaralı klasördeki autorun çalıştır. Eğer intel olmayan wireless sürücüsü ise 3 nolu klasördeki setup çalıştır.
1-2 kuruyorum wireless bağlantıları görüyor. Bağlan diyorum ağ bağdaştırıcısını göremiyor.
3.nolu klasördeki setup kuruyorum. Daha önce kurulanları siliyor. Artı 3. nolu klasörlerin içinde Atheros ve Broadcom diye iki klasör var onların içinde de setuplar var. Şimdi ben hangi setupları çalıştırıp kuracam