Wireless Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wertyu6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Bir öğretmen arkadaş dizüstü bilgisayarını getirdi internete giremiyorum diye, uğraşsam düzelirdi belki ama çoktandır format atılmadığını ve yavaş çalıştığını söyleyince format atayım dedim. format attım, sürücülerini yükledim herşey tamam şekilde teslim ettim.

bilgisayarda şu anda şöyle bi sorun var.
bilgisayar kablosuz ağlara bağlanamıyordu, service pack 3 yükledim, düzeldi ve bağlandı. başka bir ağ daha var ona bağlanamıyor bilgisayar (sp3 yüklemeden önce de bağlanmıyordu), başka bir bilgisayar ise ikisine de bağlanıyor.
sorun ne olabilir arkadaşlar, fikri olan varmı?

bağlanılamayan ağ wpa-2 şeklinde şifrelenmiş olabilir. Tam bilmiyorum ama bir ara benimde bilgisayarım wpa-2 ile şifrelenmiş ağlara bağlanamıyordu. Sadece WEP ile şifrelenmiş ağlara bağlanıyordu. Wireless driveri ile ilgili bir durum olabilir..

Hocam, Ağ Paylaşım Merkezi nden Kablosuz ağları yönet bölümü var. Açılan pencerede ağın simgesine sağ tıklayıp özelliklerine girin, orada "Ağ, "adını yayınlamıyor olsa bile bağlan" seçeneğine tik koyun. Bu şekilde olması lazım.

Kablosuz ağ listesine daha önce eklenmiş bir ağ ise kablosuz ağlardan kaldırın yeniden bağlanın. Bazen ağ sahipleri şifreleme yöntemini değiştirebiliyorlar.

ferdierdem55' Alıntı:
Hocam, Ağ Paylaşım Merkezi nden Kablosuz ağları yönet bölümü var. Açılan pencerede ağın simgesine sağ tıklayıp özelliklerine girin, orada "Ağ, "adını yayınlamıyor olsa bile bağlan" seçeneğine tik koyun. Bu şekilde olması lazım.

SSID gizlemeden bansediyorsunuz sanırım hocam.
gizleme yok ağda.

hasari' Alıntı:
Kablosuz ağ listesine daha önce eklenmiş bir ağ ise kablosuz ağlardan kaldırın yeniden bağlanın. Bazen ağ sahipleri şifreleme yöntemini değiştirebiliyorlar.

ağ kendi ağımız hasari hocam, değişiklik yapılmadı.

Geri