Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WMWARE programı kullanımı konusunda bilgi verebilir misiniz? bu program aracılıgıyla centos kurmam gerekiyor ama nasıl oldugunu bilmiyorum umarım yardımcı olursunuz.
ben kullandım bu programı kullanımı da çok rahat sadece az da olsa bir yavaşlık oluyor onun haricinde ben çok memnundum fakat centos dediğiniz konu hakkında bilgim yok kusura bakmayın yardımcı olamadım
4. Virtual Machine menüsünden, "Create New Virtual Machine"yi seç ve kafana göre bir virtual machine oluştur.
5. Virtual Machine'yi çalıştır, Console sekmesine gel ve tıklayarak ekranı aç. Devices menüsünden CentOS'un ISO resmini VM'in CDROM'una yerleştir.
bilgisayar CD'den BOOT yapacaktır. Sonra kurulum adımları sana kalmış. Sonra istersen CentOS'unu bir WEB sunucusu olarak bile kullanabilirsin. Bende UBUNTU Server kurulu. SSH'tan kullanıyorum GUI yavaş oluyor diye.