Word Powerpoint Sınav Soruları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brckoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Teşekkürler. Bu sene öyle ortaya karışık bir şekilde konu işledim ki. Biraz uygulama, biraz teori, biraz performans. Ama çocuklar çok güzel adapte olmuşlar. Şimdi de birinci sınavları yapıyorum. 1. ders sözlü, ikinci ders sınav. Pek zevkli geçiyor. Sınav bitince yine sözlüye devam. Böylelikle sınav sonrası karmaşa oluşmuyor :)

biltek2007' Alıntı:
Teşekkürler. Bu sene öyle ortaya karışık bir şekilde konu işledim ki. Biraz uygulama, biraz teori, biraz performans. Ama çocuklar çok güzel adapte olmuşlar. Şimdi de birinci sınavları yapıyorum. 1. ders sözlü, ikinci ders sınav. Pek zevkli geçiyor. Sınav bitince yine sözlüye devam. Böylelikle sınav sonrası karmaşa oluşmuyor :)

Rica ederim. Bu arada birinci sınıflar derken? Ilkokul mu ortaokul mu orasını anlayamadım.

hocam emeğinize sağlık çok teşkkürler elleriniz dert görmesin :+1: inş seneye kitapları olur çocuklarımızın :( birileri bu satırları okuyor mu acaba???

ikandib' Alıntı:
hocam emeğinize sağlık çok teşkkürler elleriniz dert görmesin :+1: inş seneye kitapları olur çocuklarımızın :( birileri bu satırları okuyor mu acaba???
Rica ederim hocam. Umarım kitaplarımız gelir seneye. Bu sene eski müfredata göre yollamışlar, kullanamadık haliyle, hep zarar ziyan. Burdan ne kadar istek belirtsek bos, okuyan olmaz. Ama muhalefet yapsak anında okunur, orası ayrı tabii...

Geri