cupcake Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 28 Aralık 2023 #1 Merhaba hocalarım wordde ilk bi kaç sayfayı roma rakamıyla sonrasını 1,2,3 şeklinde numaralandırmak istiyorum nasıl yapabilirim
Merhaba hocalarım wordde ilk bi kaç sayfayı roma rakamıyla sonrasını 1,2,3 şeklinde numaralandırmak istiyorum nasıl yapabilirim
L laurona Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 28 Aralık 2023 #2 hocam sanırım tez yada proje için istiyorsunuz. kesmeler eklemek gerekiyor ben bu siteden bakıp yapmıştım. adım adım yapınca oluyor. hatta giriş sayfasında sayfa numaraları görünmesin diye küçük hileler de var
hocam sanırım tez yada proje için istiyorsunuz. kesmeler eklemek gerekiyor ben bu siteden bakıp yapmıştım. adım adım yapınca oluyor. hatta giriş sayfasında sayfa numaraları görünmesin diye küçük hileler de var
Btrgs Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 496 28 Aralık 2023 #3 Kesme ekleyerek 3 bölüme ayirin belgeyi hocam. İlk bölümü numarasız 2. Bölümü roma rakamlı 3.Bölümü de normal rakamlarla sayfalandirabilirsiniz
Kesme ekleyerek 3 bölüme ayirin belgeyi hocam. İlk bölümü numarasız 2. Bölümü roma rakamlı 3.Bölümü de normal rakamlarla sayfalandirabilirsiniz