WORD YARDIM

Kodla Büyü

ogrtmnnnn

Site Gezgini
Word dosyasında içindekiler ve tablo indeksi olarak iki farklı liste oluşturmak istediğimde sadece 1 içindekiler alanı oluşturmaya izin veriyor. Stillerle tablo indeksini de çekmek istiyorum. diğer türlü tek tek elle yazmam gerekiyor. bu konuda yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?

Bildiğimiz liste oluşturmak istiyorsunuz ve izin vermiyor mu? yanlış mı anlıyoruz.
garanti olsun diye metin kutularının içinde oluştursan listeleri olmaz mı?

ogrtmnnnn' Alıntı:
Word dosyasında içindekiler ve tablo indeksi olarak iki farklı liste oluşturmak istediğimde sadece 1 içindekiler alanı oluşturmaya izin veriyor. Stillerle tablo indeksini de çekmek istiyorum. diğer türlü tek tek elle yazmam gerekiyor. bu konuda yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?

örnek olarak yukarıdaki dosya gibi..

İçindekiler tablosunda özel stiller kullanmak için Seçenekler'i tıklatıp şunları yapın:
Kullanılabilecek stiller altında, belgenizdeki başlıklara uyguladığınız stili bulun.
İÇT düzeyi altında, stil adının yanına başlık stilini temsil etmesini istediğiniz düzeyi belirtmek için 1- 9 arasında bir sayı girin

tamam dediğinizde ilk eklediğiniz içindekileri değiştimek istiyormusunuz diye soracak hayır diyin.
aynı belgeye birbirinden farklı içindekiler tablosu, şekiller tablosu, tablolar tablosu vb. ekleyebilirsiniz. bunun için kendiniz sitil oluşturursanız daha iyi olur.

Ekli dosyalar

Geri