Word yavaş açılıyor?

Kodla Büyü

semantic

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdürün bilgisayarındaki MS Word yavaş açılıp kapanıyor. Excel, Powepoint 3 sn' de açılıyor ama word 15 sn' de falan açılıyor, kapanırkende aynı şekilde. Office 2003' ü kaldırıp yeniden kurdum, virüs taraması yaptım ama sorun devam ediyor. Bu tip bir sorunla karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum....

wordu acarken sol alt koseye bakarsanız sayın hocam vırus taraması yapılıyor seklınde bır ıbare ıle karsılasacaksınız antıvırus ayarlarından kaynaklanıyor ısın kotu tarafı antıvırusu kaldırınca dahı aynı sekılde devam edıyor sorun su anda cozulemedı

Ben Ofis xp kullanıyorum. İşletim sistemi de xp. Aynı sorun bende de vardı. Araştırırken aşağıdaki yolda bulunan normal.dot dosyasını sildim. Yeni bir word belgesi açtım. Problem halloldu. Size de kolay gelsin
C:\Documents and Settings\mdby\Application Data\Microsoft\Templates

Word çok yavaş açılıyor. Kapanırken de en az o kadar yavaş. Bilgisayar 15 saniye donuyor. Excell normal açılıyor.
Office kaldırıp yeniden kurdum, disk birleştirme yaptım, değişen yok. Forumlarda virüsten olduğunu ve tarattırarak düzeldiğini söyleyenler var ama, o da başarılı olmadı. Çözen var mı?

furkhan22' Alıntı:
Ben Ofis xp kullanıyorum. İşletim sistemi de xp. Aynı sorun bende de vardı. Araştırırken aşağıdaki yolda bulunan normal.dot dosyasını sildim. Yeni bir word belgesi açtım. Problem halloldu. Size de kolay gelsin

Çok teşekkürler, tam sorunumu yazdığım sırada çözümü yazmışsın. En az 4 tane bilgisayara format atmaktan kurtuldum. Güzel bir çözüm. Normal.dot dosyası zamanla çok şişmiş oluyor demekki. 2550 kb olmuştu, şimdi 20-30 kb.:)

aynı sorunu windows7 yüklü bilgisayarda yaşıyorum. bu durumda ne yapmak lazım?

furkhan22' Alıntı:

sağol hocam, işe yaradı :+1:

semantic' Alıntı:
Arkadaşlar müdürün bilgisayarındaki MS Word yavaş açılıp kapanıyor. Excel, Powepoint 3 sn' de açılıyor ama word 15 sn' de falan açılıyor, kapanırkende aynı şekilde. Office 2003' ü kaldırıp yeniden kurdum, virüs taraması yaptım ama sorun devam ediyor. Bu tip bir sorunla karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum....
Teşekkürler...

furkhan22' Alıntı:

vallahi sırf teşekkür etmek için siteye üye oldum. çok teşekkür ederim. benim de sorunumu çözdü.

Geri