word'de 2 sütun oluşturamaz,der bilgisayar dersi gereksiz

Kodla Büyü

tazika

Aktif Üye
bugün beyinsiz öğretmen arkadaşlarımızdan biri dedi ki derse gerek falan yokmuşta herkes bilgisayarı çözmüşte.
ulan aynı dangalak 2 gün önce word'de iki sutun oluşturması gerekti de yarım saat te anca tarif ettiydim.
işte arkadaşlar ne dersin ben de .içimden hayvansın lan hayvansın dedim. yüzüne de hocam daha geçen yarım saat ders aldınız ya ondan böyle çözdünüz herhalde dedim. bide küsüyo. beyinsiz.

tazika' Alıntı:
bugün beyinsiz öğretmen arkadaşlarımızdan biri dedi ki derse gerek falan yokmuşta herkes bilgisayarı çözmüşte.
ulan aynı dangalak 2 gün önce word'de iki sutun oluşturması gerekti de yarım saat te anca tarif ettiydim.
işte arkadaşlar ne dersin ben de .içimden hayvansın lan hayvansın dedim. yüzüne de hocam daha geçen yarım saat ders aldınız ya ondan böyle çözdünüz herhalde dedim. bide küsüyo. beyinsiz.

Geçti hocam bunlar,keyfini çıkarıyorum iki gündür yüzümde sabit bir gülümse ile ; )

Düşünmeden ileri geri konuşurlar, işleri düşünce de utanmadan gelirler. Lafı yiyince de çocuk gibi küsmüş bir de :puhaha:

hocam bizim çektiğimiz nedir hocalar öyle diyorlar sonra sınavları yapıştırma yapıyolar neymiş bilgisayarda bir daha soruları yazamazlarmış
soruların biri büyük diğeri küçük öğrencilerin dikkatini dağıtıyorlar :(

bugün bir Öğretmen arkadaş; Hocam İE'de açılış sayfam düzelmiyor dedi, bende bırak dedim, 2 saat BT sınıfında fırsat bulup bakamadım,
Hocam kusura bakma zaman bulamadım şimdi çıkmam gerekiyor evde baksam olurmu dedim, hocam zaten utana sıkıla söyledim, sen varken Bilgisayarcıya götürürsem sana ayıp olur diye götürmeden sana söyledim(bunu yapan biri bilgisayar konusunda sorunlarını ücretsiz çözen bir bilgisayarcı var arada bir para alıyor o da iki ayda bir 20 tl falan-samimiyetinden kuşkum hiç yok) dedi, ben ilgilenirim aslında 5 dakika sürmez ama zaman işte deyince, hocam çoluk çocukla geçireceğin zamanı bu işe harcama ver ben götüreyim dedi.
bende lazım değilse diye aldım eve getirdim açtım bir regedit bir combofix bitti.

Böyle insanlar da var; Sağolsunlar ıvır zıvır şeyler için rahatsız etmezler, sorunlarını çözdükten sonra da masaüstlerine nasıl çözebileceklerini anlatan bir not defteri açarım. İnşallah herkesin karşına anlayışlı insanlar çıkar benim de karşıma daha fazlası çıkar, istisna olan böyle insanları da buradan duyurmak istedim.mesela bir arkadaş az önce bilgisayarı eve bıraktı ve gitti, hafta sonu alırım dedi, yapsan bir dert yapmasan ayrı.

bizim okulda arkadaşlar öylesine takılıyordu bana. dedim ki nankörlük etmeyin hanginizin bilgisayarına elim değmedi sanki. biri de çıkıp diyemiyor değmedi:D dedim siz siz olun okulun bilgisayar hocası ile ters düşmeyin:) orada da daha önce benle ters düşmüş ama hemen düzeltme yapmış bir müdür yardımcısı vardı. yani bir taşla 5-6 kuş:)

Boşverin hocam, bizi ancak bizim zümre anlıyor. Onlar da farkında aslında bilgisayarda yetersiz olduklarını ama bir şeyler söylemekten kendilerini alamıyorlar. Kıskanılıyor muyuz neyiz:)

bunların bir üst modeli bizim okulda mevcut. projeksiyonu çalıştırmıyor gidip bakıyorum, kablo takılı değil. kabloyu takıyorum yüzünde bir aydınlanma malum elektrik yeni gidiyor yüzüne!

hocam hepsini boşverin norm fazlası olduğumda suyu eksik verilmiş bir çiçek gibi boynum büküktü şimdi ise bahar yeni gelmiş gibi canlı diri ve yüzümde sabit bir gülümseme ile geziyorum atandığımdan beri ilk defa kendimi gerçek bir öğretmen gibi hissediyorum

tazika' Alıntı:
hocam sözleriniz ağır olmuş. Hoş bir durum değil. Yapılanlar-söylenenler he ne kadar insanın canını sıksa da böyle ifadeler bize yakışmaz. En azından buraya paylaşmasanız daha iyi olacak diye düşünüyorum.
Bu arada canınızı da sıkmayın.

Geri