Öğretmen27
Aktif Üye
Arkadaşlar elimizde arkası boş zarflar var. Mal bildirimi bilgilerini word üzerinden zarfa yazdırmak istiyorum. Yazıcı ayarları nasıl oluyor yapamadım.
Teşekkür ederim. Benim kağıt tepsisi zarf boyutuna bir türlü daralmıyor. Dediğiniz şekilde yapıyorum denemek amaçlı da boş kağıt kesip tepsiye koyuyorum boş çıkıyor ve yanlış kağıt türü boyutu diye hata veriyor. Brother 1511.düzen/boyut/tüm sayfa boyutlarından--> özel kağıt ölçüleri olarak elinizdeki zarfın ölçülerini girin. yazıcının kağıt besleme bölümüne zarfları yerleştirin ve yazdırın.
tüm sayfa boyutları kısmından istediğiniz boyutu girebilirsiniz. zarf koyacak yer tam daralmıyorsa ortalayıp yerleştirin zarfı, yazıcı zarfı alana kadar elle destekleyebilirsiniz.Ben de bu şeçenekler çıkmıyor.
Aynen dediğiniz gibi yaptım. Yanlış kağıt türü diyor ekranda. Başlata bastığımda zarfı alıyor boş çıkartıyor.tüm sayfa boyutları kısmından istediğiniz boyutu girebilirsiniz. zarf koyacak yer tam daralmıyorsa ortalayıp yerleştirin zarfı, yazıcı zarfı alana kadar elle destekleyebilirsiniz.
Adres Mektup Birleştirme yöntemini kullanabilirsin. Sırasına göre yazar.Arkadaşlar elimizde arkası boş zarflar var. Mal bildirimi bilgilerini word üzerinden zarfa yazdırmak istiyorum. Yazıcı ayarları nasıl oluyor yapamadım.
Nasıl oluyor hocam? Anlatabilir misiniz?Adres Mektup Birleştirme yöntemini kullanabilirsin. Sırasına göre yazar.
Biraz geç oldu.Nasıl oluyor hocam? Anlatabilir misiniz?