Wordden zarfa yazdırma

Kodla Büyü

Öğretmen27

Aktif Üye
Arkadaşlar elimizde arkası boş zarflar var. Mal bildirimi bilgilerini word üzerinden zarfa yazdırmak istiyorum. Yazıcı ayarları nasıl oluyor yapamadım.

düzen/boyut/tüm sayfa boyutlarından--> özel kağıt ölçüleri olarak elinizdeki zarfın ölçülerini girin. yazıcının kağıt besleme bölümüne zarfları yerleştirin ve yazdırın.

düzen/boyut/tüm sayfa boyutlarından--> özel kağıt ölçüleri olarak elinizdeki zarfın ölçülerini girin. yazıcının kağıt besleme bölümüne zarfları yerleştirin ve yazdırın.
Teşekkür ederim. Benim kağıt tepsisi zarf boyutuna bir türlü daralmıyor. Dediğiniz şekilde yapıyorum denemek amaçlı da boş kağıt kesip tepsiye koyuyorum boş çıkıyor ve yanlış kağıt türü boyutu diye hata veriyor. Brother 1511.

1735881998377.webp

bizdeki zarflar B5 ebatlarına çok yakındı. B5 seçerek, normal tepsiden değil de diğer besleme kısmından yazdırdık.

Arkadaşlar brotherin çok fonksiyonlu yazıcısı vardı. Tepsisi uygun B5 ayarlayıp hepsini 2 dk yazdırdık. Brother 1511 zarf yazdırmaya uygun değil.

Merhaba Hocalarım, benimde çıktı almakla ilgili bir sorum olacaktı. Okulumuzda il geneli yapılacak yarışma için katılacak kişilere isimleri yazan kart tasarımı yaptım. Çıktılarını okuldaki yazıcıdan alıp kartların içine koyacağız. Çıktı alırken resim formatındaki tasarımların çıktılarını boyutları ve kalitesi bozulmadan kağıt israfı olmadan nasıl çıktı alabilirim? Wordde tasarımları resim ekleden eklersem resim boyutu veya kalitesi bozulur mu? Birde kartların arka ve ön yüzünün tasarımları farklı, arka ve ön yüzleri ayrı ayrı mı çıktı alayım? Yoksa arkalı önlü çıktı alsam denk gelir mi tasarım yüzleri? Çok kağıt israfı yapmadan çıktı almak istiyorum açıkçası

Geri