Wordpress eğitim seti

Kodla Büyü

Yalnız_Kurt

Süper Üye
Süper Üye
185a2.jpg

914c4.jpg

FILEHOOK
http://filehook.com/ygj9cg3zmztd/WordPr ... 1.rar.html
http://filehook.com/koycoiiow3j6/WordPr ... 2.rar.html

çok güzel paylaşım hocam ama inş swf deil dir
daha bugün jomlaya başladım ama swf leri dönüştürmeyle çok uğraşıyorum.
bide konu başlığı açmıştım jomlamı wordpresmi diye ikisinide öğreniriz artık
emeğine sağlık :alkis:

arkadaşlar video izlemek için üyelik gerekmiyor hepsini indirdim
peki ben bu videoların hepsini yalayıp utsam wordpresi tamamen öğrenmiş olurmuyum yoksa bir fırın ekmek mi yemem lazım daha

yalnızkurt hocam part ları rardan çıkarıp direk kullanabiliyormuyuz yoksa bunlar isomu cd yemi yazdırmak gerek şu an indiriyorumda partları

SİRE' Alıntı:
Cemal TANER' Alıntı:
SİRE' Alıntı:
Cemal TANER' Alıntı:
Bu site de özel üyelik istiyor, beleş değil yani hocam :(
Verdiğim linkteki dersleri izlemeyi deneniz mi? Bu eğitim ücretsiz.
Bazı derslere baktım, özel üyelik istiyordu hocam.

hepsini indirdim üyelik falan istemiyor

tato' Alıntı:
arkadaşlar video izlemek için üyelik gerekmiyor hepsini indirdim
peki ben bu videoların hepsini yalayıp utsam wordpresi tamamen öğrenmiş olurmuyum yoksa bir fırın ekmek mi yemem lazım daha
..
wp yi öğrenmekten kastınız nedir ?
..
amacınız wp ile siteyi kurup, temanızı değiştirmek, makalenizi yazmak ise o kadarını izlemenize gerek bile yok
..
ama amacınız kendi wp temanızı yazmak, premium wp temalarındaki modül ve özellikleri istediğiniz gibi değiştirmek ise bunların hiç birini o videolarda bulamazsınız.

hocam şöyle personel misyon tarihçe falan onlar sabit zaten sadece ana sayfada okulla ilgili haber veya duyuru verip öğrencilerin o haberin altına yorumlarını yapmasını sağlayacağım ve yapabilirsem bu forum dakine benzer küçük bir sohpet bölümü

tato' Alıntı:
hocam şöyle personel misyon tarihçe falan onlar sabit zaten sadece ana sayfada okulla ilgili haber veya duyuru verip öğrencilerin o haberin altına yorumlarını yapmasını sağlayacağım ve yapabilirsem bu forum dakine benzer küçük bir sohpet bölümü
..
BANA GÖRE okul sitesindeki bir çok alanın YORUMA KAPALI olması gerekiyor. öğrencilerin soru sorması için Ziyaretçi defteri bir eklenti bulursun soru-cevap kısmı koyarsın orda sorarlar sorularını. yoksa misyon - vizyon vb.. sayfalara öğrenci yorum yapsa ne olacak.

tato' Alıntı:
eğer videolarla bunları yapamazsam ne önerirsin
...
1 ... CSS iyi öğren
2 ... Wp türkiye sitesinde yada global sitede wp fonksiyonlarının ve hangi fonksiyonun ne iş yaptığının açıklamalarını bulabilirsin. bu açıklamaları öğren. (Tema hazırlamanız yada düzenlemeniz için şart)
...

Geri